Merhabalar arkadaşlar, Ailem ay sonu amerikaya gidiyor. Ps4 mü aldırmak mantıklı xbox one mı ? değerli yorumlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.
Merhabalar arkadaşlar, Ailem ay sonu amerikaya gidiyor. Ps4 mü aldırmak mantıklı xbox one mı ? değerli yorumlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.
Yıllardır bu karşılaştırma bitmedi bitmez de.
Alımı sadece senin zevkine kalmış. Aynı Apple-Samsung gibi.
Yaklaşık 20 senedir xbox ve ps kullanan biri olarak hala ps serisi derim..
Ya xbox ta tek çeken forzabilemedim
amerikaya gidebilen bi ailen varsa 2 sinide aldıraklın kalmasın
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
İki cihazı da aktif olarak kullanmaktayım.PS4 sistem olarak güçlü görünüyor fakat şu an için grafik ve hız yönünden hiç bir fark göremedim. Bana göre Xbox One'ın tek artısı Kinect ve Forza.
PS4 ise Xbox One'a göre çok daha yerli bir cihaz Türkçe'ye daha fazla değer veriyor belki de bunun sebebi Xbox One'ın Türkiye'de resmi olarak satışa çıkmaması olabilir. Yani iki cihaz da seni üzmez ama Forza gibi bir oyundan mahrum kalmak istemiyorsan ben Xbox One derim. Onun dışında çoğu oyun aynı gerçi PS4 Driveclub adlı oyunla Forza'ya karşı belki rakip olabilir ama sanmıyorum... Tabi imkan varsa ben ikisinin de alınması kanaatindeyim.
Ama şunu da unutmamak lazım ilerleyen yıllarda PS4 bu donanım farkları ile arayı açabilir diye düşünüyorum.
![]()
Sene 1997 ilkokul bitmedi daha ps tr de yok nadir yani ilk çıkan kasadan beri ( 7502 ) sagda solda yuvarlak düğmeli hatırlayan arkadaşlar vardır .... o zamandan bu zamana okadar ps oynadım neden mi? Çünkü ilk çıkan oyun konsolu ps dir ve tr de resmi satışı yıllardır var.... bayılıyorumdum winning eleven serilerine ( orji japon ) yani şimdinin pes isene oldu 2012 nin yazı xbox başladı resmi satılmaya türkiye de hadi dedim alayim bakayım nasıl cihaz.... evet kim ne derse desin bizi tıpkı dogana şahine mahkum eden insanlar gibi yıllarca ps ye mahkum edilmişiz
bn yıllarca boşa oynamışım niye derseniz ikisinide kullanıyorum ikisinindede aynı oyunları her türlü karşılaştırma fırsatım oldu xbox ın kalitesi harbiden çok farklı forza icin demiyorum o zaten efsane ama ben hiç bir oyunda xbox taki oyun derinliği grafik görmedim....
Halo
Forza
Geow
Bunlar basli basina xbox almak icin neden.Xbox live in ezici ustunlugunu soylemiyorum bile.
Abim inan bak ben çok tarafsız doğrucu kıl biriyim neyse bende odur yani olduğu gibi söylerim xbox one eylül ayinda resmi satışı başlıyacak tr de ps4 ün başladı yılbaşından önce zaten fiyatlar aynı hemen hemen birbiriyle oyunlar değişiyor 120 / 150 gibi çıkış tarihi vs diye piyasası belli.bn yurt dışından getirttim abla var o yönden sıkıntım olmadı zaten bütün sitelerde yığınla var xbox oyunları sıkıntısız
Ben Ocak Ay'ında buradan aldırmıştım Ps4'ü. 500küsür $'a geldi. Herşey dahil.
PS4 Consoles - Best Buy
http://www.bestbuy.com/site/xbox-one...at303600050004
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)