İyi akşamlar, bugün postacı tarafından tebliğ edilen ceza tutanağında D100 Maltepe de hız sınırı %30 aşmaktan 356 tl ceza yemişiz ancak tespit edilen hız 70 Km hız sınırı kaçtı ki biz %30 aşmışız ?
İyi akşamlar, bugün postacı tarafından tebliğ edilen ceza tutanağında D100 Maltepe de hız sınırı %30 aşmaktan 356 tl ceza yemişiz ancak tespit edilen hız 70 Km hız sınırı kaçtı ki biz %30 aşmışız ?
90 veya 100 le geÇmİŞİnİz
istanbulda trafik cezaları artık amacı dışına çıkıp artık bir gelir kapısı oldu dün akşam fıstıkağacında saat 21.30 da bomboş yolda durup 5 dakika trafiği kapatıp arabayı çektiler zaten yol boş ceza yazıp üstüne koyucağına araba sanki trafiğe engel miş gibi yolu kapatıp çektiler .
valla ben geçenlerde bir çekici gördüm
asla arabamı 1 dakika bile olsa bırakmam yolda
resmen geldi porche yi 2.5 dakikada aldı gitti
saat tuttum, şaka gibi 2.5 dakika sürdü.
70 diye tabelalar var ama 50 hiç görmedim maltepede oturuyorum bende radar tam olarak nerde acaba korktum biraz çokgeçiyorum inş patlamayız
E-5 te meskun mahal olayı uygulanıyo 50 km sınır. O an denk gelirsen radara yapıştırıyo.
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Valla bende öyle geceleri baya sıkıyorum daha ceza falan gelmedi inşallah da gelmez![]()
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
ya orda 50 ile falan gitsek kamnyonu minibusu ezer gecer bizi..
Bir ara keyfe keder araç çekilemeyecek diye bir haber çıkmıştı sadece trafiğe engelse çekilecektir diye noldu acaba bu çekiciler valelerlede ortak çalışıyor
e5 te sabit radar yok benim bildiğim gezici radar var. trafik polisi resmi araç eski kasa albea var camları filmli onun haricinde gri ve beyaz era, gri symbol ve beyaz son kasa kangoo var. sürekli denk geliyorum ben özellikle kartal köprüsü altında.
hız sınırı tabelalara bakarsak 70 ama acaba aralarda 50 olan yerleride mi var?
Valla bilmiyorum ki mobese ve benzeri kameralarca tespit edilmiştir diyor görüntü vs yok ceza yazmak için yer arıyolar sanırım bize denk geldi oda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)