[/IMG]
en estetik yeri motoru bence.. arka tamponda güzel..
maşallah Allah kaza bela vermesin..
bende tamponlar orjinal olsaymış iyi olurmuş diyecem..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Güzel araç. Pınarbaşında görmüştüm. Kazasız Belasız sürüşler..
Body kit olmasaymıs daha iyi bir jant olsaymıs,farlan angel yerine orjinal olsaymıs daha iyi olrmus gibime geliyor..ama bu haliylede iyi
kazasız belasız![]()
iyidir böle iyidir
Kazasız belasız ama jantlrı Kısa sürede deiş![]()
ya ne zamandır bakmıyordum bir bakayım dedim hatta bir konuya resim koyacaktım beceremedim neyse herkeze merhaba
dikkat edersen o tam olarak bmw tanponu değil biz üzerinde baya bir oynadık integranın tanponuyla bunu birleştirdik böyle bir görüntü ortaya cıktı yani tegin tanponuda var o görünüm içinde ve şimdiye kadar beyen meyen 2,veya 3 kişi cıkmıştır ama zevkler tartışılmaz tabi allahtan güzel olmuşki şimdiye kadar beyenmeyen 300 ,500 kişi olsaydı o zaman haklısınız değiştireyim derdim ama tekrar söylüyorum herkezin fikrine saygımız vardır tekrar teş ler![]()
Önemli olan zaten senin beğenmen 300-500 kişide değil Kazasız Belasız günlerde kullanman dileğiyle
Samsa
elbette kişinin kendi arabasını beyenmesi gerekir ama sizlerinde fikirleri önemli ben bu tanponları yapalı 3 sene oldu o tarihlerde böyle yapıyorduk şimdi alsaydım bende tanponlara dokunmazdım ama yaptık artık bozamıyoruz zaten arabam satılık eğer satarsam yeniden teg alıcam ozaman dediğiniz gibi pek body olayına girmeyi düşünmüyorum ama yinede şunu söyleye bilirim burda izmir de arabamı görenler bilir cok düzgün abartıya kacılmadan yapılmış bir body oldu yani yakıştığı söyleniyor bende beyeniyorum ama yeni arabama yapmıycam body falan ve tüm beyenen ve hoşgeldin diyen arkadaşlarada cok teşekkürler
Öncelikle hoşgeldiniz.Doğrusu bende m5 tamponunu pek yakıştıramadım hernekadar üstünde oynamışta olsanız ilk görüşte m5 tamponu dedirtiyor.Arka tampon guzel bence ama jantlarla ön tampon değişse ve logolarda kırmızı olmasa 10numara olurmuş.Yenı aracınızın cok daha güzel olacağını inanıyorum.İyi forumlar..
şuan logoları yok ve aslında cantları güzel ama canlı görülmesi gerekiyor ve tanpon konusunda acıkladım artık bir dahakine ve hoşbulduk![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)