Aga bu nedir diyebilirsiniz ama el elden üstündür atasözüne inanırım ve o yüzden konu açmak istedim![]()
1993 doğumluyum , Beylikdüzü Borusan Asım Kocabıyık ATL'den Otomotiv Çıkışlıyım , Uludağ Üniversitesi Makine mezunuyum ( o aşşağılanan 2 yıllıktan evet) , istanbul zeytinburnunda oturuyorum . Yol benim için sorun değil ***** 2014'ün istanbulunda heryere ulaşım var .
Borusan Makina ( İş Makinaları ) ve Otokoç Bursa'da ve sanayici bi esnaf abimizin yanında stajım mevcut onun dışında LCW,koton gibi mağazalarda tezgahtarlık yaptım . Yenibosna Koçtaş'ın içinde bulunan MADO'da garsonluk yaptım . Motorla sipariş dağıttım bi tanıdığın yanında , Turkcell TİM'de satış danışmanlığı-kasiyerlik ve iletişim danışmanlığı yaptım fakat iletişim danışmanlığı sertifikam yok .
Bilgisayar konusunda da autocad , solid , catia hepsinden az çok var biraz .
Not : Askerliğim şuanlık 2018'e kadar tecilli fakat ondan sonrada tecil ettirme hakkım var . Açıköğretimden Kamu Yönetimi 3. sınıftayım bide burs almak için İstanbul Üniversitesi Çinicilik bölümüne kaydım var fakat hiç gitmedim![]()
Sektör önemli değil benim için iş olsun yeter ama avm mağazalarında tezgahtarlık hariç![]()
Siz abilerim , kardeşlerimden yardım istiyorum . Kulağınıza gelmiştir , bi yerde okumuşsunuzdur , kendi işinizdir bi yardımcı olursanız sevinirim .
Herkese teşekkürler ..