User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İş arıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İş arıyorum

Aga bu nedir diyebilirsiniz ama el elden üstündür atasözüne inanırım ve o yüzden konu açmak istedim

1993 doğumluyum , Beylikdüzü Borusan Asım Kocabıyık ATL'den Otomotiv Çıkışlıyım , Uludağ Üniversitesi Makine mezunuyum ( o aşşağılanan 2 yıllıktan evet ) , istanbul zeytinburnunda oturuyorum . Yol benim için sorun değil ***** 2014'ün istanbulunda heryere ulaşım var .

Borusan Makina ( İş Makinaları ) ve Otokoç Bursa'da ve sanayici bi esnaf abimizin yanında stajım mevcut onun dışında LCW,koton gibi mağazalarda tezgahtarlık yaptım . Yenibosna Koçtaş'ın içinde bulunan MADO'da garsonluk yaptım . Motorla sipariş dağıttım bi tanıdığın yanında , Turkcell TİM'de satış danışmanlığı-kasiyerlik ve iletişim danışmanlığı yaptım fakat iletişim danışmanlığı sertifikam yok .
    Bilgisayar konusunda da autocad , solid , catia hepsinden az çok var biraz .

Not : Askerliğim şuanlık 2018'e kadar tecilli fakat ondan sonrada tecil ettirme hakkım var . Açıköğretimden Kamu Yönetimi 3. sınıftayım bide burs almak için İstanbul Üniversitesi Çinicilik bölümüne kaydım var fakat hiç gitmedim

Sektör önemli değil benim için iş olsun yeter ama avm mağazalarında tezgahtarlık hariç
    Siz abilerim , kardeşlerimden yardım istiyorum . Kulağınıza gelmiştir , bi yerde okumuşsunuzdur , kendi işinizdir bi yardımcı olursanız sevinirim .
    Herkese teşekkürler ..

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim işsizlik zor gerçekten bende deli gibi arıyorum bulunmayınca bulunmuyor ama kısmetin varsa gelip seni buluyor ona inanıyorum allah yardımcın olsun
    #RenaultSport Clio-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim işsizlik zor gerçekten bende deli gibi arıyorum bulunmayınca bulunmuyor ama kısmetin varsa gelip seni buluyor ona inanıyorum allah yardımcın olsun
    cidden öyle büyük sıkıntı , dediğin gibi kesinlikle kısmet yazın Turkcelldeyken kısmetim açılmıştı 4-5 yerden iş teklifi aldım sonra noldu bilmiyorum bi kapandı kısmetimiz ama hayırlısı , teşekkürler Allah hepimizin yardımcısı olsun

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lisede bolum neydi? Elektrik mezunu olsan direk baslatirdm bir hafta icinde..varsa elektrkci pm atabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lisede bolum neydi? Elektrik mezunu olsan direk baslatirdm bir hafta icinde..varsa elektrkci pm atabilir
    Liseden otomotiv çıkışlıyım

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zor bidurum ALLAH yardimciniz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zor bidurum ALLAH yardimciniz olsun
    aynen öyle ama zorluğu veren Allah inşallah kısmetimizide verir teşekkürlerr

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahat 4 aydır iş arıyorum kardeşim durumunu en iyi ben anlarım senin Çok zor çok insan gibi şartları olan iş bulmak istanbul'da biraz daha kolaydır diye düşünüyorum
    #RenaultSport Clio-R

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tim de ne kadar calıstın sıstemle aran ne durumda
    Toyota Forever

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kpss ye gir bence, yaşin cok genc, firsat var.

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Allah kolaylık versin öncelikle. Zeytinburnu yenidoğan mh. D-SMART dükkanım var. Buyur gel çağrı merkezine alalım seni daha güzel iş bulduğunda gidersin.Hemde boşda kalmassın.Numara 05322809899 ara görüşelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vlkn-fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tim de ne kadar calıstın sıstemle aran ne durumda
    timde 3 ay kadar çalıştım , iletişim danışmanı olarak yeni tesis , mnt ,switch , kampanyalı cihaz yani çoğu işlemi biliyorum , kasiyer olarakta peros sistemini biliyorum diyebilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kpss ye gir bence, yaşin cok genc, firsat var.
    kpssye giricemde olan bilgiyle ne kadar yapabilirim orası meçhul yani hiç hazırlanmadım o yüzden biraz sıkıntılı o .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rahat 4 aydır iş arıyorum kardeşim durumunu en iyi ben anlarım senin Çok zor çok insan gibi şartları olan iş bulmak istanbul'da biraz daha kolaydır diye düşünüyorum
    şartları iyi derken kime göre neye göre ?

mesela dün İkea'ya iş görüşmesine gittim . Çağrı merkezi müşteri temsilcisi part-time ( haftada 30 saat ) 500 lira maaş + yemek + servis veriyor sigortayıda yarım yatırıyo . Mesela bana bu şartlarda bu miktar az geldi . Ben aynı şartlarda lcwda çalıştım 480 net maaş + min. 250 prim + agi ( 80 tl ) + izin günlerimin parasınıda yatırıyodu ama başka bişey altında oda 80 tl + sodexo 150 tl yani maaşım nerden baksan 1000 i buluyodu herşeyi katınca hatta geçiyodu ama ırgat gibisin .

İş arayan diğer arkadaşlarda avm mağazalarının maaşlarını merak ediyorsa sorabilirler bi çok mağazada arkadaşım olduğu için maaşlarını şartlarını biliyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tanıdık şart bende cok aradım zamanında ya az paraya ırgat gibi çalışıcaksın yada tanıdık bulacaksın

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerden geldım bı kaç ay ıs bulamadım. parası az olan bı kac ıs yaptım cebım harçlık gorsun dıye. bı haber geldı kısmet ıse gırdım suan 3 kademe atladım. ısımdem cok memnunum sana tavsuyem bıraz sabır. sabret herseyın en guzelı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    askerden geldım bı kaç ay ıs bulamadım. parası az olan bı kac ıs yaptım cebım harçlık gorsun dıye. bı haber geldı kısmet ıse gırdım suan 3 kademe atladım. ısımdem cok memnunum sana tavsuyem bıraz sabır. sabret herseyın en guzelı olur
    Bi kaç şirketle görüşmeye gittim borusan için lise hocalarını araya soktum( borusanın kurmuş olduğu lisede okuyunca hocalar referans olursa gayet güzel bir şekilde işe alım yapıyorlar ) heryer askerlik istiyor kafadaki planlar farklı olunca askerlik konusuda bana uymuyor o yüzden kafadaki planları yapana kadar bu şekilde dediğin gibi harçlığı çıkartmak için çalışıcaz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tanıdık şart bende cok aradım zamanında ya az paraya ırgat gibi çalışıcaksın yada tanıdık bulacaksın
    aynen öyle dediğin gibi bu devirde tanıdık varsa iş bulursun .

Çelebiye başvurdum önlisansı bitirince aynı görüşmede lise arkadaşımla denk geldim arkadaş liseden sonra devam etmemişti . 2.görüşmeyede çağırıldım ondanda geçtim daha sonra benim yerime arkadaşı almışlar bende merak ettim sordum seni nasıl aldılar diye içerden tanıdık vardı cevabını alınca sustum

Taşeron firma bile olsa torpil dönüyor baya bi .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev ne tarafta,ne kadar maaş düşünüyorsun?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)