Yeni aracım Volvo C70 Coupe
2.3 T5 245Hp
İlk sahibi amcamdan aldım 2001 senesinin fuar aracı. LPG'siz full yetkili servis bakımlı kazasız belasız garajda saklanmış bir araç.
Herkese kazasız belasız günler...
![]()
Yeni aracım Volvo C70 Coupe
2.3 T5 245Hp
İlk sahibi amcamdan aldım 2001 senesinin fuar aracı. LPG'siz full yetkili servis bakımlı kazasız belasız garajda saklanmış bir araç.
Herkese kazasız belasız günler...
![]()
Teşekkür ederim saolun.
Araç Otm. malesef ama geçişleri başırılı diyebilcek kdr iyi vuruntu vs. hiçbir sıkıntısı yok.
çok güzel bir araç almışsınız Allah kaza bela vermesin 2sene önce bizdede 2.0t turuncu rengi vardı motor sesi filtreyle çok güzel çıkıyor
maşallah son isveç zırhlılarından.. güzel araçdır güle güle kullan.![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2001 dı galıba arkadasımda almıstı cabrıosunu gouslugun ortasında bass falan vardı ses sıstemı cok ıyıdı gıdısı zaten cok cok ıyı . volvonun saglamlıgınıda kanıtlamslrdı 4 takla attılar cabrıo aracla kımsenın burnu bıle kanamadı masallah saglam ve guzel arac
Aracın maşallahı var güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin .
Ağır işsiz
sesiyle gidişiyle tasarımıyla hep beğendim arabalardan ,,maaşallah çok güzel sizinkide ,,güzel günlerde kullanın .....
çok özel bi araca sahip olmuşsunuz, kıymetini bilin.daha güzel fotoğraflar bekleriz. Allah kaza bela göstermesin, maaşallah.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
t5 korkunc hızlı bir araç, gaza yüklenince en küçük tutunmama problemi yok, adeta yapışıyor, allah kaza vermesin..
Öncelikle hepinize teşekkür ederim.
ş.içi ve ş.dışı karışık normal kullanımda 50krş. yakıyor.
Ş.içi kısa mesafe kadıköy üsküdar arasında kullandığımda yakıt iki kat artıyor 1TL yakıyor.kısa mesafe kullandım depomu dün doldurdum 235km yapmışım 240TL ye doldu.
Teşekkürler saolun.Şuanda K&N kapalı filtre var.açık takınca maf ı bozuyormuş.Hatta söylediklerine göre kn i sökün orj.takın diyorlar bu bile bozuyormuş
Müzik sistemi tartışılmaz çok başarılı.
Bende biraz el attım tabi ana üniteyi değiştirip kaliteli bir ünite takınca ses inanılmaz değişti.
Ana ünite : Pioneer DEX-P9
Front Mid : 8" Dynaudio Esotec 362
Front Midrange: 3" Dynaudio
Front Tweeter : 1.1" Dynaudio
Center : 5.25"
Rear Mid : 8" Dynaudio Esotec MW182
Rear Tweeter : 1.1" Dynaudio MD102
Amp : Alpine MRV-F400
İzalasyon : Macoustic Pro & Erkurt
Gerçektende öyle ama araç genelde yattığı için lastikleri bozulmuş bende lastik araştırması yapıyorum bnm kafamda Yokohama Advan V105 vardı ama buradaki arkadaşlar Continental ContiSportContact5 tavsiye etti önümüzdeki günlerde bunu alıcam heralde.
Saolun teşekkürler.Aslında dizel bir aracım vardı zaten ama bu fırsatı kaçırmak istemedim onun için hemen aldımİşlerimin yoğunluğundan daha fırsat bulupta pasta cila yapamadım.Aracımı bitirirbitirmez en kısa zmnda fotoları paylaşıcam.
Çok geçmiş olsun.
Bende aracıma yalıtım yapmak için söktüğümde aracın sağlam olduğunu sacın kalınlığından ve güvenlik için aldığı önlemleri görünce anladım.
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.
Tekrardan herkese teşekkür ederim.
Maşallah güzel günlerde kullanın çok güzel araba.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)