Sehir ici rahat kullanım icin aldim aracı. 540'dan sonra hantal geldi tabi doğal olarak buna ufaktan bi yazılım yapmayi düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Fotoları en kisa zamanda ekleyeceğim.
![]()
Sehir ici rahat kullanım icin aldim aracı. 540'dan sonra hantal geldi tabi doğal olarak buna ufaktan bi yazılım yapmayi düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Fotoları en kisa zamanda ekleyeceğim.
![]()
istanbuldayım da kim kaça yapar nasıl yapar bilmiyorum. Dr.ecu ve ecufast var adını duyduğum. ne kadar oluyor genelde maliyeti bu işlerin?
Ecufast yaptik cok da guzel oldu. Yakit artmadı performans 2X oldu. Kullanılabilir devir bandi genişledi. Tek sorun debriyaj kaçırıyor bazen.
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Maşallah araç güzel diri gözüküyor hayırlı olsun araca yay uygulaması yapacaksanız 3.5mm yay araci çok az düşürür bilginiz olsun basılması zor bir araç kilosundan ötürü bnm çıkarmış olduğum önler 6 mm arkalar 4 mm Yaylar boşta düşünürsen yardimci olurum
dyno almadık ancak 1.2den 1.4'e çıkartmışız basıncı. daha da yapılırmış ama soft takılmamı önerdi alper abi. bu hali normal kullanım için ideal. ileride biraz daha yüklenebiliriz ihtiyaç olursa duruma göre. ama şimdilik turboyu yüklenmektense dumpvalve, egzoz, filtre, intercooler ile verimi arttırmayı düşünüyorum.
5lt yakıyor yardırmalı tarife. 80kmh sabit hızda 3lt civarı anlık tüketim. bakım+yazılım kampanyası vardı arayıp sorun.
yay düşünüyorum pmden yazarsanız değerlendiririm.
![]()
Maşallah kazasız belasız yalnız benim anlamadığım stock c2 nin turbo basıncı 0.9 bar değil mi ?
///MPower
4bin değilde 5bine yaklaştıktan sonrası bişey katmıyor araca boşa çeviriyor 1.4hdi'ların hepsinde sanırım benim araçta aynı.
Araç 100bin km'den yukarıysa kat iptali şart diye biliyorum memleketimiz şartlarında. Kat iptali baştan sona düz boru rahatlatıyor baya. Tatlıda bir ses oluyor hafiften
Yazilim,51" downpipe,51" egzos ve gzl filtreyle cok hos olur. Lastikleri yeni ise yay ile cok gzl yol tutus ve gokart hisse yasatir,kolay kolay arkayi birakmaz. 4 bin ustu turboya zarar ztn ufacik bosuna yorarsin uflememez. Yazilimsiz downpipe ve egzos ile son hiz max 190 oluyor,stock hali ilede 170 zor gelir.
Intercooler gerek yok turbo ufak basinc az bosuna lag olursun altlarin zevksiz olur egzosdan snr ustleri ve sesi cok hosuna gidicek bir an once yaptir.
Ben 1 sene 42000 km kullandim degerini bil ��
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)