Selamlar,
Resimler ekte, uygulamayı forumdan cembasmaci yaptı, Çok çok teşekkür ederim. Muhteşem sonuçlar çıktı. Nanolex malzeme temininde Onurcan ve detaylarla ilgili ft. Berkay teşekkürler.
Uygulama detayları için Cem yorum yazacaktır.
Selamlar,
Resimler ekte, uygulamayı forumdan cembasmaci yaptı, Çok çok teşekkür ederim. Muhteşem sonuçlar çıktı. Nanolex malzeme temininde Onurcan ve detaylarla ilgili ft. Berkay teşekkürler.
Uygulama detayları için Cem yorum yazacaktır.
cok guzel olmus gercekten masallahyakinda zamanda benimde niyetim var ins. her sey yolunda giderse resimleri paylasirim
![]()
Çok güzel olmuş abi güle güle kirlensin![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Çok güzel olmuş abicim , maşallah.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Masallah... Cillop gibi..![]()
Abi illa mrs aldircan yaniii.... ben hanimla simdiden gorusmelere basliyim olmucak boleagir tahrik var cunku
![]()
Çok sağol, malzeme ve uygulayan gerçekten çok önemli.
Çok sağol Goktug sana yeniden RS aldırmaya çalışıyorum
Teşekkürler.
Yavuz pm attım, uber için.
Teşekkürler Can, RS ler parlasın
Çok sağol Cem, evet OZ lar hakkaten yakışıklı duruyor, Miniden kareler alalım
Çok sağol Aykut.
Evet model yaşı büyürken kondisyon iyileşiyorkıymetini biliyoruz Serhat, yakında süt dişleri çıkacak.
Çok sağol Hüseyin sen de çeyiz düzmüşsün haberlerini alıyorumNasıl gidiyor garaj işleri.
Puhahahahaha aynen aynen
Cihan verelim sana MRSsen evin içişleri bakanınla konuş
Teşekkürler.
Ovguler icin tesekkurler Alper, uygulama benim de içime sindi iyi gunlerde kirletYakında tum uygulamaları üçeren bir konu açıcam gerci... Merak edenler için uygulama asagıdaki sekilde yapıldı:
- Pre wash
- 3M clay
- Wash
- Maskeleme
- Yun ped 3M RC
- Orange County Cutting Ped 105
- Soft Ped 205
- Wash
- Kurulama ve bol bol tabancayla hava tutma
- Nanolex pre wax liquid
- Nanolex prof nano wax
Not: Daha once kendi aracıma Nasiol uygulamıstım. Nasiolda da Nanolexde de benzer bir durum var. Bu nano urunleri Izmir gibi nemli havası olan yerde uygulayacak arkadaslar işlemi hızlı yapsınlar. Kürleşme çok çabuk gerçekleşiyor...
-
BSM PERFORMANCE
Mavişe bak sen, cana gelmiş
Emeklere sağlık, tebrikler![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)