Arkadaşlar merhabalar. Aşağıdaki linkte bulunan araçlar hakkında bilgi ve görüşü olan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
Connecting site...
Connecting site...
Arkadaşlar merhabalar. Aşağıdaki linkte bulunan araçlar hakkında bilgi ve görüşü olan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
Connecting site...
Connecting site...
2001-Opel Corsa Sport
1998-Honda Civic 1.6 ies
2001-Opel Astra Bertone
1998-Citroen Saxo VTS
2005-Mıtsubishi Evo 8
2012-Volkswagen Jetta TDİ
2013-Seat Leon TSİ
2005-Opel Astra 2.0T
fümenin km si çok yüksek. temiz çıksada satarken zorlanırsın
ilanlarda gk plakalı gti düzgün duruyor ona bak istersen fakat fiyat yüksek..
birde benden bi tavsiye cupralar varken kimse gtı a bakmıyor arada kaldığı için.durumun varsa cupraya bak derim...10 gün önce flitre+downpipe+yazılımlı aracımı 36.500'e ankaradaki bi arkadaşa verdim gerisini sen düşün![]()
Remapped DR.ECU + Down Pipe + Cai
Anladım. Evet cupra daha rehaç ta tutuluyor. Fakat GTI da çok hoşuma gidiyor. Şu an itibariyle cupraya verecek nakitim yok diyebilirim.
Beyaz renkli GTİ sahibi ile görüştüm sağ arka kapı değişmiş ve 4-5 parça boya olduğunu söyledi fakat hangi parçaların olduğunu söylemedi.
Füme renkli GTİ ilede görüştüm. Değişen parça olmamakla birlikte yine 4-5 parça boya olduğunu söyledi ve yine hangi parçaların boyalı olduğunu söylemedi. Yani boya ya o kadar takmam fakat şase podye vs gibi önemli yerlerde bir sorun yok ise düşünülebilir. KM si dışında![]()
2001-Opel Corsa Sport
1998-Honda Civic 1.6 ies
2001-Opel Astra Bertone
1998-Citroen Saxo VTS
2005-Mıtsubishi Evo 8
2012-Volkswagen Jetta TDİ
2013-Seat Leon TSİ
2005-Opel Astra 2.0T
GTİ ye bakmama nedenleri vergi olabilir mi?
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
2005 model 10 senelik araba nerdeyse. 180.000 km gayet normal hatta az bile .hala 100 150 bin semalarında gezen cogu bmw honda vs araçlar gibi degil enazından...
1881 - 193∞
GTI'ın fiyatlarinin böyle düşmesi temiz araç kalmaması ve vergiye takılması bence. Yoksa cupra ile falan kıyaslanıcak arabalar olduğunu düşünmüyorum arada sınıf farkı var sonuçta. İlanlardaki araçlara iyi baktırmak lazım fümenin km yüksek satman zor olur samsundaki kozmetik olarak iyi duruyor boya durumuna göre alınabilir. GTİ bulamazsan GT'de bakabilirsin ufak oynamalarla gti'ın gücünü yakalayabiliyorsun.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
konu acmak ıstemedım ama bu aracı bılen varmıdır ..
Connecting site...
Abicim beyaz olana bizde bakıyoruz bir tanığımız icin ne kapı degisimi ve 15.000 hasar kaydı biraz garip geldi de 18.500 diye okudum birde bu araç pek parlak degil galiba
valal pek anlamam dabıraz hızlı araba arıyorum aam fıyat 33 u gecmemelı buda gozume carptı bılen bı arkdas vardır dıye dusundum sagol ılgın ıcın.
Connecting site...
bu araba ıyıde rakamı cok yuksek![]()
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)