Merhaba arkadaslar ilandaki araci izmirde yasayipta bilen varmi acaba?
Biyanan parcalarin cizikten dolayi oldugu soyleniyor. Bosu bosuna İstanbuldan İzmire gidip donmek istemiyorum. Bilen varsa yardimlarinizi bekliyorum.
Connecting site...
Merhaba arkadaslar ilandaki araci izmirde yasayipta bilen varmi acaba?
Biyanan parcalarin cizikten dolayi oldugu soyleniyor. Bosu bosuna İstanbuldan İzmire gidip donmek istemiyorum. Bilen varsa yardimlarinizi bekliyorum.
Connecting site...
Aynen bende arkadasla konustum cumaya kadar dedi dolayisi ile araci bilen goren arkadaslarin yardimina ihtiyacim var
ben geçen ay izmirde ki beyaz boyasız için gittim tel de tertemiz dediler bir de gittim heryeri çizik araba dağılmış bence izmir de bulunan arkadaşlardan rica edin yakın biri gitsin baksın yoksa boşuna çıkıp gitmeyin hem paranıza hem zamanınıza yazık bi de denildiği gibi çıkmayınca sinirlenmesi de cabası...tabi bu negatif tarafı belki de dendiği gibi temizdir hayırlısı olması dileğimle...
Araba ilanda degil sanirim...
yer nerde tam anlamadim ama istersen h.sonu gider ya da bulusur bakarim. Cok anladigimdan degilama fotolarini falan ceker yollarim...
tamamen yardimci olmam adina, ne araci ne saticiyi tanirim
Eger dusunursen ve arac satilmadiysa haberleselim. (Pm atarsan daha iyi olur)![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)