User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mercedes A200 AMG mi? BMW 118İ Sportline mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Mercedes A200 AMG mi? BMW 118İ Sportline mı?

Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Mercedes ve Bmw otomotiv sektörünün en önemli markalarından.Benim merak ettiğim ve sizlere sormak istediğim soru bu iki markanın A200 ve 118i modellerinin hangisinin daha iyi olduğu.Bu iki model arasında kaldığım için sizden yardım istiyorum.Bu karşılaştırmayı yaparken performans,konfor,dış ve iç tasarımıda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.Saygılarımla.

semsialtunbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performans ve iç tasarımda 118 her türlü, arkadan itiş avantajı da var, yakıtı da daha az olur a200e göre, ama dış tasarım olarakda a200 amg çok çok yakışıklı bi araç f20nin dışını hiç sevmiyorum ben, belki yakında 1 serisine 2 serisinin önünü koyan bi makyaj gelir 1 alcaksanız bekleyin bence biraz benim oyum 1 serisine sonuç olarak
    SM Spacers

http://www.facebook.com/smspacers

instagram: @smspacers

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2012 sona ikinci yarılıl düsünürsek (+ 4 sene) makyaj gelme ihtimali en erken 2016 sonlarına dogru olur yada 2017 başında anca Türkiyede olur. 2 geldi diye yemez makyajı ,yanlıs düsünce.

performas olarak 16hp fazla cok gelmeyebilir 8ilerinin etkisiyle cok fark eder emin ol fabrika verilerinde 0-100ler arasında 1-1.2 saniye fark var nerdeyse 1>a200

a serisinin tipide güzel ancak ben 1i daha cok severim arkadan itiş olması baslı basına secim kriteri bence.1 in içide okadar ahım sahım degil gercek ama A'da vitesin oması gereken yerdeki plastik beni benden alıyor .

bmw keyfe daha odaklı sport plus moduna alıp tepkilerini iyilestirir eco proya alır sagdan sagdan tıs tıs gidersin gaza oturup gobegi yan doniyimde diyebilirsin.

bmw normal kullanım de yakıcagın 7-8 u gecmez basarsan hayaline kalır 9.5+ .

a yı bilemiyorm ama aynı motorlu arkadasımın normalden biraz sert kullanımıyla c coupesi 11.5lt

imkan varsa amg nin karsısına sportline degil M line koyarsan daha güzel karsılastırma olur hatta çok hoş olur yoksa sportlineda iş görür

neyse uzattım bence 1 diyorum
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tip olarak a200 bana daha güzel geliyor

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    118i M paket olacaksa ama.

Yoksa 200 AMG derim her türlü.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A200 un ici cok guzel arabanin eksik veya olmamis dediginiz noktasi yok gibi
    Ozellikle amg paketteki carbon konsol ve deri/alcantra koltuklar
    Bmw ise daha sade klasik bmw karakteri

Yanlarim diyorsaniz kesinlikle 118 ama sakin giderim mercoya binerim diyorsaniz a200

Bu arada almanyada oem parcalarla 1 serisinin onunu 2ye cevirmeye baslamislar degisenler sadece tampon ve farlar
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tasarım olarak A serisini çok beğeniyorum AMG paketi

fakat iç kalitesi bana çok kotu geliyor bmw bu konuda kesinlikle daha iyi geldi bana

M paket 1.18i diyorum bu yuzden

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m paket 118 diyorum bende hayırlı olsun şimdiden

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A serisi çok yakışıklı bir arac ve bence iç mekanı daha dinamik dizayn olarak. Kalite olarak fark olacağını sanmıyorum kırmızı bir a amg Her türlü

BMW estoril blue ve m paket olursa onu seçerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm yorumlar için ayrı ayrı herkese teşekkür ederim.Bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarının devamını bekliyorum.Bir düzeltme yapıyım BMW M PAKET ESTORIL MAVI olarak yorum yapabilirsiniz.Mercedes ise yine aynı A200 AMG olarak yorumlarınızın devamını bekliyorum.Ayrıca Bmw de benımde aklımı çelen şey arkadan itişi oldu fakat mercedesinde iç tasarımını beğenmiyorum değil.Performans açısından da çoğu kişiden bmw nin daha iyi olduğu fakat A200 ile A180 arasında performans konusunda çok bir fark var mı onuda öğrenmek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı batucuk12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm yorumlar için ayrı ayrı herkese teşekkür ederim.Bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarının devamını bekliyorum.Bir düzeltme yapıyım BMW M PAKET ESTORIL MAVI olarak yorum yapabilirsiniz.Mercedes ise yine aynı A200 AMG olarak yorumlarınızın devamını bekliyorum.Ayrıca Bmw de benımde aklımı çelen şey arkadan itişi oldu fakat mercedesinde iç tasarımını beğenmiyorum değil.Performans açısından da çoğu kişiden bmw nin daha iyi olduğu fakat A200 ile A180 arasında performans konusunda çok bir fark var mı onuda öğrenmek isterim.
    daha bişey yazmana gerek yok

estoril m pack girdi mevzuya

a180 ile 200 arasında 30-35 hp var .122 olması lazım 180 in.200 den 1-1,5 saniye falan daha yavstır.

edit: tek goze batan bence

1.18'e 3 ve daha üst serilerdeki yeni M direksiyonu yerleştirmek enfes olur
    1881 - 193

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi çok güzel oldu estoril mavi m paket 1.18 alın arkanıza bakmadan yan yan uzaklaşın
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi çok güzel oldu estoril mavi m paket 1.18 alın arkanıza bakmadan yan yan uzaklaşın
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha bişey yazmana gerek yok

estoril m pack girdi mevzuya

a180 ile 200 arasında 30-35 hp var .122 olması lazım 180 in.200 den 1-1,5 saniye falan daha yavstır.

edit: tek goze batan bence

1.18'e 3 ve daha üst serilerdeki yeni M direksiyonu yerleştirmek enfes olur
    Mavi olmassa tercihiniz ne olurdu bunuda öğrenmek isterim tabi diğer yorum yapıcak arakdaşlarada aynı soru geçerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    0 çıkarcak olsam beyaz siyah harici banko bu yada bunun açıgı olan metalik gri olurdu mavi hariç

Connecting site...

+ bu opsiyonda olan bu jantlarla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51219522/detay

+bu direksiyonla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62037590/detay

edit: galiba 2014 modelde m direksiyonu sonunda degişmişler
    1881 - 193

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır alıp 55.000km F20 118i Sportline kullanmış birisi olarak tavsiyem kesinlikle 118 almanızdan yana. Öncelikle aracın ağırlık dengesi ve viraj kabiliyeti gerçekten çok iyi biraz abartı gibi gelebilir ama kullananlar ne demek istediğimi anlayacaktır, aldığınıza pişman olmazsınız kesinlikle kronik sorunu yok denebilir herhangi bir sorun olsa bile borusan bu konuya ılımlı yaklaşımı sayesinde sorunu çözecektir. Benim aracın klima ünitesinde bir arıza olmuştu daha ben söylemeden komple klima ünitesini değiştirdiler garantiden.

Yakıt olarakta benim genel ortalamam 8.6lt idi, bu güçte arkadan itişli bir araç için anormal sayılmayacak bir değer bence...

Özet olarak beklenenden fazla sürüş keyfi veren bir araç, ben 118 i sattıktan sonra A4 tdi quattro aldım şu an gerçekten 118in sürüş keyfini özlüyorum..

Biraz uzun oldu ama aklınıza takılan sormak istediğiniz bişey olursa cevaplamaya çalışırım, A200 le ilgili kullanmadığım için bişey diyemem ama önden çekişli olması benim için direk elenme sebebi
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mavi olmassa tercihiniz ne olurdu bunuda öğrenmek isterim tabi diğer yorum yapıcak arakdaşlarada aynı soru geçerli
    Yani estoril mavi diyince öyle heyecan geliyor ama metalik gri de olur siyah da olur kırmızı da olur diğer renklerle de yine 1.18 , yine 1.18 Yeter ki M olsun.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Umarım sadece bu konu bana değil diğer bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşlar için yararlı olmuştur.Tabiki yorum yapmak isteyen ve bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorumlarının devamını bekliyorum.Araçlar için öngörü sahibi olduğumu düşünüyorum.FRTDI sizede teşekkür ederim ve almaya yakın olduğumda sizinle iletişime geçmek isterim.A200 kullanan bir arkadaş varsa ondan da yorum almak isterim.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki 1 serisi arkadasım bi kere bin kullan derim

e250 coupe gelsin sonra gelebiliyorsa a serisi neymiş

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    118 m kesinlikle başarılı
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)