Arkadaşlar bi arkadaşım için niyetlendik. Özellikle 1.2 motor, varsa kronik sorunları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Niyetlendiğimiz araç da bu: Connecting site...
23.500 liradan aşağı olmaz diyor sahibi.
Arkadaşlar bi arkadaşım için niyetlendik. Özellikle 1.2 motor, varsa kronik sorunları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Niyetlendiğimiz araç da bu: Connecting site...
23.500 liradan aşağı olmaz diyor sahibi.
Motoru için birşey diyemem ama 2.5 senedir şirket arabası olarak bu modelin dizelini kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Bundan önceki arabam Focus tu ilk başta biraz yadırgadım i20 yi ama gün geçtikçe hiçte kötü bir araba olmadığını anladım. Şirketimizde 15 tane var hepsinin tek kronik arızası Elektronik fren bilmemnesi 80.000 den sonra arıza yapıyor araba ayağınız gazda giderken bir anda kendi kendine gazı kesiyor bu arada fren lambaları otomatik olarak yanıyor. otobanda bir iki kere zor durumda bırakmışlığı var beni..
Arkadaşımın ablası sıfır aldı 1.2 benzinlisini.
Takla attı hadımköyde kemer takılı olduğu halde airbag bile açılmadı.
Beli kırıldı kızın. Uzak durun a dostlar.
Aslında ufak bir sorun ama arkadaşım acemi biraz, başına gelirse sıkıntı olabilir. Söyleyeyim kendisine.
Bu paralara doğru düzgün araba yok piyasada ama airbag abs var diye aldığımız arabada airbag de açılmayacaksa sıkıntı. Araştırmaya devam edelim o halde, sağolun.
takla atınca acılacak diye birşey yok gerekli darbeleri almadıysa acmayabiliyor .
2004 de e36yı paramparca ettim kaldırım parcalayıp direge vurup güvenlik kulubesnin üstüne dustum yine on airbag acılmadı yanlar acılmıstı. i30da saglam ilk darbeyi arkadan alıp yavaslayıp ikincisini one alınca acmamıstı.arkadasım seneler once 2 senede bir fiil 6 kaza yaptı vectra banamasın demedi tenezzül bile etmedi acmaya.kötülüğnü göstermez bu aracın
1881 - 193∞
Geçen sene arkadaşım kazasız-belasız 2011 model dizelini ya 23,5 ya da 25'e aldı.
Dün toplamda 250km yol yaptım 4,7lt yaktı..
Bence bu paralara ideal bi araç..
az daha çıkın i30 bakın bence.
örn: Connecting site...
Yardımcı olan herkese teşekkürler. Airbag korkuttu, şahsen ben soğudum, arkadaşıma da ilettim. Daha yukarısı için maalesef bütçe yetersiz, 24bin üst sınır. Araştırmalar devam ediyor.
Kardeş Merhaba aynı arıza şuan benim araçtada mevcut ama arasıra yapıyor servise götürdüm bilgisayara bağladılar tabi oan aynı arızayı yapmadığından arızayı göremiyorlar ve araçta bir sorun yok deyip beni gönderiyorlar.Senin kullandığın aracın nesini değiştirdiler en azından servise bir arkadaşta aynı şikayetten servise gitmiş şu parça değişmiş derim ona göre onlarda o parçayı değişirler.Şuan aracım garantili ve garantisinin bitmesine 1 yıl var en azından garanti kapsamında yaptırayım istiyorum yardımcı olursan sevinirim.Veya mümkünse o aracın plakasını versende servis kayıtlarında yapılan işlemlere bakarak aynı işlemi kendi aracıma uygulatsam.
Kardeş Merhaba aynı arıza şuan benim araçtada mevcut ama arasıra yapıyor servise götürdüm bilgisayara bağladılar tabi oan aynı arızayı yapmadığından arızayı göremiyorlar ve araçta bir sorun yok deyip beni gönderiyorlar.Senin kullandığın aracın nesini değiştirdiler en azından servise bir arkadaşta aynı şikayetten servise gitmiş şu parça değişmiş derim ona göre onlarda o parçayı değişirler.Şuan aracım garantili ve garantisinin bitmesine 1 yıl var en azından garanti kapsamında yaptırayım istiyorum yardımcı olursan sevinirim.Veya mümkünse o aracın plakasını versende servis kayıtlarında yapılan işlemlere bakarak aynı işlemi kendi aracıma uygulatsam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)