User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Hyundai i20 Sorgulama

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hyundai i20 Sorgulama

Arkadaşlar bi arkadaşım için niyetlendik. Özellikle 1.2 motor, varsa kronik sorunları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Niyetlendiğimiz araç da bu: Connecting site...
    23.500 liradan aşağı olmaz diyor sahibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru için birşey diyemem ama 2.5 senedir şirket arabası olarak bu modelin dizelini kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Bundan önceki arabam Focus tu ilk başta biraz yadırgadım i20 yi ama gün geçtikçe hiçte kötü bir araba olmadığını anladım. Şirketimizde 15 tane var hepsinin tek kronik arızası Elektronik fren bilmemnesi 80.000 den sonra arıza yapıyor araba ayağınız gazda giderken bir anda kendi kendine gazı kesiyor bu arada fren lambaları otomatik olarak yanıyor. otobanda bir iki kere zor durumda bırakmışlığı var beni..

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın ablası sıfır aldı 1.2 benzinlisini.

Takla attı hadımköyde kemer takılı olduğu halde airbag bile açılmadı.

Beli kırıldı kızın. Uzak durun a dostlar.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru için birşey diyemem ama 2.5 senedir şirket arabası olarak bu modelin dizelini kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Bundan önceki arabam Focus tu ilk başta biraz yadırgadım i20 yi ama gün geçtikçe hiçte kötü bir araba olmadığını anladım. Şirketimizde 15 tane var hepsinin tek kronik arızası Elektronik fren bilmemnesi 80.000 den sonra arıza yapıyor araba ayağınız gazda giderken bir anda kendi kendine gazı kesiyor bu arada fren lambaları otomatik olarak yanıyor. otobanda bir iki kere zor durumda bırakmışlığı var beni..
    Aslında ufak bir sorun ama arkadaşım acemi biraz, başına gelirse sıkıntı olabilir. Söyleyeyim kendisine.

Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu paralara doğru düzgün araba yok piyasada ama airbag abs var diye aldığımız arabada airbag de açılmayacaksa sıkıntı. Araştırmaya devam edelim o halde, sağolun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet bak bide bu var. bende önümdeki duran marea ya frensiz 70 le fln vurdum marea bravo oldu bizim i20de havayastığı fln açılmadı

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    takla atınca acılacak diye birşey yok gerekli darbeleri almadıysa acmayabiliyor .
    2004 de e36yı paramparca ettim kaldırım parcalayıp direge vurup güvenlik kulubesnin üstüne dustum yine on airbag acılmadı yanlar acılmıstı. i30da saglam ilk darbeyi arkadan alıp yavaslayıp ikincisini one alınca acmamıstı.arkadasım seneler once 2 senede bir fiil 6 kaza yaptı vectra banamasın demedi tenezzül bile etmedi acmaya .kötülüğnü göstermez bu aracın
    1881 - 193

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takla atınca acılacak diye birşey yok gerekli darbeleri almadıysa acmayabiliyor .
    2004 de e36yı paramparca ettim kaldırım parcalayıp direge vurup güvenlik kulubesnin üstüne dustum yine on airbag acılmadı yanlar acılmıstı. i30da saglam ilk darbeyi arkadan alıp yavaslayıp ikincisini one alınca acmamıstı.arkadasım seneler once 2 senede bir fiil 6 kaza yaptı vectra banamasın demedi tenezzül bile etmedi acmaya .kötülüğnü göstermez bu aracın
    Emin ol tanınmaz haldeydi araç.

Tavanı üçgen şeklindeydi. Motor için vites topuzunun ordaydı.

5 takla atmıştı. Gerekli darbeden kastın kupanın ikiye ayrılması ise haklısın.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 ay dizelini kullandım bende gayet memnundum yakıttan vs.. Alıyosanız dizel alın.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu airbag sensörlerinin özellikle ön ve arkada olması gerekmiyormu? bodoslama 70 le diyorum.. Marea bravo oldu diyorum kafamı tavanla öncamın çakıştığı yere vurdum diyorum artık daha nasıl açılması gerekiyorsa

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geçen sene arkadaşım kazasız-belasız 2011 model dizelini ya 23,5 ya da 25'e aldı.
    Dün toplamda 250km yol yaptım 4,7lt yaktı..
    Bence bu paralara ideal bi araç..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu airbag sensörlerinin özellikle ön ve arkada olması gerekmiyormu? bodoslama 70 le diyorum.. Marea bravo oldu diyorum kafamı tavanla öncamın çakıştığı yere vurdum diyorum artık daha nasıl açılması gerekiyorsa
    onu bilemiyorm artık yapan mihendizlere sormak lazım
    1881 - 193

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az daha çıkın i30 bakın bence.

örn: Connecting site...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardımcı olan herkese teşekkürler. Airbag korkuttu, şahsen ben soğudum, arkadaşıma da ilettim. Daha yukarısı için maalesef bütçe yetersiz, 24bin üst sınır. Araştırmalar devam ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bilemiyorm artık yapan mihendizlere sormak lazım
    benden önce bulursan selamımı iletirmisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş Merhaba aynı arıza şuan benim araçtada mevcut ama arasıra yapıyor servise götürdüm bilgisayara bağladılar tabi oan aynı arızayı yapmadığından arızayı göremiyorlar ve araçta bir sorun yok deyip beni gönderiyorlar.Senin kullandığın aracın nesini değiştirdiler en azından servise bir arkadaşta aynı şikayetten servise gitmiş şu parça değişmiş derim ona göre onlarda o parçayı değişirler.Şuan aracım garantili ve garantisinin bitmesine 1 yıl var en azından garanti kapsamında yaptırayım istiyorum yardımcı olursan sevinirim.Veya mümkünse o aracın plakasını versende servis kayıtlarında yapılan işlemlere bakarak aynı işlemi kendi aracıma uygulatsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş Merhaba aynı arıza şuan benim araçtada mevcut ama arasıra yapıyor servise götürdüm bilgisayara bağladılar tabi oan aynı arızayı yapmadığından arızayı göremiyorlar ve araçta bir sorun yok deyip beni gönderiyorlar.Senin kullandığın aracın nesini değiştirdiler en azından servise bir arkadaşta aynı şikayetten servise gitmiş şu parça değişmiş derim ona göre onlarda o parçayı değişirler.Şuan aracım garantili ve garantisinin bitmesine 1 yıl var en azından garanti kapsamında yaptırayım istiyorum yardımcı olursan sevinirim.Veya mümkünse o aracın plakasını versende servis kayıtlarında yapılan işlemlere bakarak aynı işlemi kendi aracıma uygulatsam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)