Connecting site...
Arkadaşımın eski aracı Şubat ayında 132.000 km'de biz satmiştik şu an 110 Bindeymiş![]()
Connecting site...
Arkadaşımın eski aracı Şubat ayında 132.000 km'de biz satmiştik şu an 110 Bindeymiş![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Connecting site...
Aynı şekilde Opel Corsa 1.3 CDTi,abimin eski arabası sağ önden kazası var şasesi falan sıkıntılı komple boyalı 4-5 parça değişeni var. Almayı düşünen ya da çevresinde düşünen varsa dikkat edilsin. Aradık adamı,haberi yok galiba el değiştirmiş araç.
Aslında bu tarz bi konu olsa sabitlense iyi olur gibi.
Hangi birine yetişiceksin ki. Alayı çekik km, kasa patlak çatlak...
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Millette alışkanlık mı olmuş nedir 100 bin düşürenin yanına 30 40 bin km'nin peşine düşenler çıktı bi de.
aynı şekilde fb plaka bi lupo gti vardı 2005 te doğuş etilerde dışarda duran almaya niyetlenmiştim 77 500 km deydi 2008 de 55 bin didikkat etmek lazım
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
kayınçonun 230binde satılan 2007 golf aynı hafta 138binden ilana çıkarılmıştı
bende arabamı sattım leon focus golf arıyorum lanet olsun böle piyasaya gerçekten temizi bulmak çok zor
Allah ikinci el alacak adama yardım etsin, 15 gündür baldıza otomatik vites ufak bi araba bakıyorum.. Yani öyle insanlar var ki, adamı çekip vursan haklısın.. Arabanın başına gidiyorsuni alacagını anlayınca fiyat yükseltmeye başlayanı mı ararsın, iki parça boya var deyipte perte yakın hasarlısını mı ararsın, kullandıgı malın ne oldugu bilmeyen mi ararsın..
Ortak noktaları 'benim de haberim yoktu' ..
yalanınızı öpeyim diyemiyosun işte..
Tango-1 never dies.
Connecting site...
Bi ilan da ben paylaşayım araç babamın arkadaşının eski arabası oğlu ıkı defa büyük kaza yaptı ılk kazasın da arkadan araç carptı bagaj kapagı ve bagaj havuzu değişti 2. kazası bayağı ağırdı zincirleme kazaya karıstı sağ çamurluk sol kapı motor kapağı değişti ve bagaj kapağı değişti (çıkma ile) ve komple boyandı.16.000 e babamın arkadası sattı sonra 3-5 el değiştrdi şimdiki sahibini aradık kaçak kuçak laflar soyluyor çevresın de yarıs arayan varsa uzak dursun bu araçtan
Ben artik ikinci el araba bakarken kilometreye bakmayi biraktim temizligine motora ve duz gidiyomu bunlar kâfi![]()
Km dusurmek hirsizlikla eş deger, misal 15000 bine satilabilecek araba bu sayede 20000 tl fiyata cekilebiliyor. Benim anlamadigim , bu galerilerin colugu cocugu yok mu, haram para yedirirken , nasil rahat ediyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)