770HP VW GOLF 6R - YouTube
Sanki şanzımana güvenemediği için düzgün basmamış gibime geldi ama ciddi güç gerçekten. Keşke 0-100 ve 100-200 gibi sürede yayınlasaymış.![]()
770HP VW GOLF 6R - YouTube
Sanki şanzımana güvenemediği için düzgün basmamış gibime geldi ama ciddi güç gerçekten. Keşke 0-100 ve 100-200 gibi sürede yayınlasaymış.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu Revo tarafından hazırlanıp yandıktan sonra tekrar yapılan Romanyalı vatandaşın arabası değil, değil mi
Edit : Ta kendisi imiş
http://www.youtube.com/watch?v=ZjXO2ITduvI
konusu da hemen hemen burdan devam ediyor kaldığı yerde, 770hp R
Bu arada pist dar gelmiş bence DSG ile alakalı problemi olduğunu düşünmüyorum ki üstteki linkteki konusunda şöyle bir mesajı mevcut.
As some of you know the DSG clutch pack is upgraded by HGP-Turbo. After speaking with them, i found out that they are also offering a lot more of hardware upgrades fro DSG:
Reinforced gear set for DSG transmission:
(4.6 gears): tooth module increased from 1.65 to 2.35 (40% higher stability)
Variant III:
Long final drive ratio (differential gear shafts + 2) with 4,6-reinforced response (324km / h at 7.000U/min)
Uprated for racing sgelegt of 825Nm.
Consisting of: single-mass flywheel (custom made), pressure plate, friction disc, vernuteter steel ring for pressure plate
So...play hard or go home....
valla ben şanzuman olayına katılmıyorum 1000hp mk1 golf'te vardı dsg şanzuman.Tebrik ederim adamları bir çok parçayı custom kullanmışlar.Umarım sorunsuz binerler güzel bir örnek olmuş.Paylşım içinde teşekürler abi![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Paso dynoları ucusuyor.. bır cok kişi burda da yol videosu 100 200 ü yok falan dıyordu.. sıkıntısı oldugu bellı gitmiş karting pistinde şov amaclı video cekmişler.. dip gaz kapatabilecek olsa yolda sanırım başka pisti secerdi.. ciddi güc tabi de aktarabilmek de lazım
reklam kokan hareketler bence..pistte gaza oturduğu güç en iyi 500 gelir bana göre oda en iyi yani bence dahada düşükte madem sıkıntısız 770 hp aldın bi yapıştır araba kafayı bi diksin bi yan yan uzasında bizde göreliim 770 hp golf r ı..yabancılardan bir dyno arabası daha diyelim biz buna
remaps.tr & Turbo Zone Garage
maşallah çok güzel kadran çekselermiş iyi olurmuş :P
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)