Gece mesaisi de bitmek bilmiyor.Olsa da şimdi hafif müzik boş bi yol önümde en az 1000 km mesafe. ne iyi olurdu
var mı böyle olsa da yapsam şimdi dedikleriniz olmadık anlarda karşınıza çıkan fikirler
bu bana çok oluyo.
Gece mesaisi de bitmek bilmiyor.Olsa da şimdi hafif müzik boş bi yol önümde en az 1000 km mesafe. ne iyi olurdu
var mı böyle olsa da yapsam şimdi dedikleriniz olmadık anlarda karşınıza çıkan fikirler
bu bana çok oluyo.
Ne yalan söyliyim var çok hızlı bir jetsiki olucak önünde aydınlatma karanlıkta denizde çok süratli bir şekilde denizin uçsuz bucaksız derinliklerinde gezmek çok isterdim imkan olsada yapsam.
sıkça yaptığım şeylerden biridir, Cengiz Kurtoğlu eşliğinde sahilde sağdan sağdan hafif müzik sesiyle gezmek, geceleri tabiki trafik olmıcak sessiz ve sakin![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Biraz chivas, biraz müzikle hiç trafiğin olmadığı bol virajlı ve karanlık bir köy yolu iyi gelirdi.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
3-5 paket sigara böyle 80-90 km hızla ufak ufak yanımda bi yol arkadaşıyla birlikte müslüm gürses şarkıları eşliğide uzun yol yapmayı çook isterdim gittiğim yerin hiç önemi yok sadece gideceksin öyle işte...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
kokoreç
adana kebab
çiğköfte
şalgam
şimdilik bunların bulunduğu bir sofra olsa yeterli..
- K -
________
Dr.Ecu
Ankarada olup şimdi pavyona gidip sabah 6 ya kadar içip karılarla hurharca saçmalamak vardı.
Para olsa da atarli araba yapsak.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
cepte biraz para olsada güzel bi tatil yapsak sıcak olsa biraz yatsak ufff![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
torpilim olsada tayinimi yapsam amk..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Uzun bir tatil yolu, sağlam bir makina, sağlamda bir hatun olsada f&f deki Han reis gibi yüksek hızlarda araba sürerken oynaşsak![]()
ig: erayender
Para olsa da kendi arabamla gezsem ne iyi olurdu
Araba istiyom araba1 senedir araba yuzu gormedim el arabasi verseler onu bile yaparim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)