Arkadaslar telefon yuzustu yere dustudogal olarak cok kucuk ama hafiften derin bi cizik var, bunu nasil giderebilirim var midir bi oneriniz ?
Arkadaslar telefon yuzustu yere dustudogal olarak cok kucuk ama hafiften derin bi cizik var, bunu nasil giderebilirim var midir bi oneriniz ?
Ciddi misin hoca![]()
önce kille temizle, üstüne pastayı çek ardından srp ve meg nxt ile tamamla
saka bi yana çizik hariç heryeri sağlam bantla kağıt bantla ki ben daha önce denedim sonra pasta temizlemekle uğraşıyorsun![]()
TR - B13
Beratim kille olan yontemi denerim de baska bi yol varsa daha kolay onu da deneyelim![]()
Optimus g de gorilla class ekran var mi bilmiyorum ama yoksa meguiars plastix isinizi gorecektir diye tahmin ediyorum.
Abi gorilla glass ekran var dogru diyosun, bi bakalim su meguiarsin urunune
Gorilla class varsa pasta daha etkili olur. Meg 105 fln, plastix daha cok far plastigi ve turevi icin. Bence meg 105 dene, olmazsa elle uygulanabilen bi agir asindirici pasta olur. Meg105 belki cizigi almayabilir. Normalde makine ile uygulaniyor ve isi ile cozuluyor.
Kili nasil uygulariz peki ?
Deneyelim o zaman hocam , sagolsun herkes oneriler icin![]()
işe yaramaz artık o forumdan birine hediye et gitsin![]()
şaka bi yana pasta yı deneyin ama bence yinede geçmez![]()
Oyle yine de gecmeyecek bisey degil galiba ya, cunku kucuk ve ekranda fazla belli olmayan bisey ama beni ayar etti su anen kisa zamanda deneyecem pasta isini
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)