shell 97 nitro benzin yok pompacılara sordum artık satılmıcak dedi varmı işin aslı astarı.....
shell 97 nitro benzin yok pompacılara sordum artık satılmıcak dedi varmı işin aslı astarı.....
gariban 106 gti....
Bende dün gece alamadım 95 verdiler, pompacı ve petrol şefi Türkiye genelinde bir sorun var 97 oktanla ilgili yarın öğleden sonra elimize gelecek dedi bana da
Gecen bende her zaman aldigim shellde bulamadim. Bi ilerdeki shellden almistim. Kaldirmasinlar yaaa, millet kalite artrir bizimkiler kalite dusuyor. Ben 95 koymam arabama, gezmem yatiririm garajda gerekirse.
Bundan yıllar önce 95 ile 97 oktanın türkiyede bi farkı olmadıgı iddia ediliyordu. Gectigimiz aylara kadar yıllarca 97oktanı pahalı sattılar nasıl olduda simdi fiyatı aynı oldu ? 1 ay içindede yok oldu gitti çogu yerlerde 97oktan benzin yok.. Bunların hepside tavan fiyat uygulamasından sonra oldu nedense..
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Tavan uygulaması başladığından beri doğru düzgün 97 bulamaz olduk. ya bitiyor ya da ne hikmetse 97 oktanın pompası arıza yapıyor..
Shell ve OPET le görüştüm dedikleri şu ; 95 ile 97 oktan aynı fiyat olunca 95 alanlarda 97 almaya başladı ve ürün yetiştiremiyoruz.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
iki üç hafta önce maslak shell de sordum 97 oktan bitti getirmicez kalkıyor demişlerdi geçen cumartesi var dediler aldım
katkılı yakıtların hepsinin fiyatı epdk tarafından geri çekildi üreticilerde haklı olarak katkılı benzin satmak istemiyorlar ayrıca bize zam yaptıkları gibi üreticilerin ötv sini arttırdılar karınıda düşürdüler sadece vatandaşa zam yapılmıyor esnafada çok zararı var. adam koymuş katkılı benzin farkını veririm alırım kim ne karışır iyice bku çıktı memleketin.
evox
95 oktanı kaldırsınlar![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
İzmitteki genel dagıtım merkezinde sorun varmıs sorun duzelince tekrardan shell 97 oktan gelecekmiş
34 RRP 52
1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)
2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)
2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)
Insallah boyle bir durum olmaz.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye