Merakımı mazur görün ama baya kafama takıldı son zamanlardabu gaz pedalının altında bulunan takozu sökersem araç gazı daha fazla yiyecek ? arabada yazılım var ? sökersem dip gazda bişeylere zarar vermiş olurmuyum enjentör vs vs ?
Merakımı mazur görün ama baya kafama takıldı son zamanlardabu gaz pedalının altında bulunan takozu sökersem araç gazı daha fazla yiyecek ? arabada yazılım var ? sökersem dip gazda bişeylere zarar vermiş olurmuyum enjentör vs vs ?
Ayni takoz benzeri seyden corsa d cdtida da var . Duz vites. Ama opcomdan bakiyorum o parca varken pedala tam bastigimda %100 olarak goruyor pedal pozisyonunu.
fabrika takozla neden limitlesin araci?
beyin ne gune duruyor?
o takoz dip gazda taaa dibe kadar dayamayin pedali, konfor olsun diye var.
yani gaz pedalinin calisma mesafesi o kadar konfor acisindan, ayrica hayvanlasan olursa da dayasin takoza kirmasin pedali diye vardir muhtemelen.
baska bir aciklamasi olmamali diye dusunuyorum.
If you have no LAG, you have no turbo..
Otomatiklerde dip gazda(kickdown) vites kucultmek icin kullanilir o takozun ortasi deliktir genelde. Otomatik modellerde switch tarzi bisey var. Sinirlamayi o tarz biseyle yapmazlar fazla takilmayin
pedalın yerleşim konumundan dolayı takoz var, konforsal açıdan düşünüyorlar onu biraz da
takoz olmasa normalde diplediğiniz şekilde gaza basarak diplemeye çalıştığınızda pedal muhtemelen ayağınızın üzerine denk gelir en dip konuma gelirken. anlatabilmişimdir umarım![]()
Dobloda takozu alıp denedim değişen bişeyde olmamıştı![]()
otomatiklerde kickdown genelde pedal diplemeden oluyo yalnız 2kez tokat atınca küçültür aksine dipgaz yaparsan çekmez çekmediği gibi gider pedal sona dayayınca küçültmez yani vitesi
- K -
________
Dr.Ecu
4 ileri bi kac otomatik kullandim. '97 ecotec astra kickdown yapinca 2 vites birden kuculturdu. Yeni nesiller nasil bilmiyorum
ozaman bir enfes soruda ben soriym.
aracım otomatik değil manuel. ama pedalın dibinde kickdown zımbırtısından var dip gazdan sonra az daha ittirince .
1- hız limitlemede gaza nekadar basarsan bas o dipteki tuşa dokundurmaadıgn sürece gecmiyor belirledigim hızı
2- leventle edirneden donerken ortak düsüncemizdi
tuşada basılcak kıvamda köküne kadar abanılınca gaza sanki hızlanmada bariz fark oluyo üst hızlarda ozellikleyada bize mi öyle geldi
1. madde garantide 2.maddede emin olmamakla birlikte hızlanmadaki degisim düsündürücü3-baska bişi ihtimali varmı
![]()
1881 - 193∞
2. maddede turbo peak yapıyor overboost olayı var bence bi çıtır
bende tuş yok ama benzer hissiyat var demiştim sana hatta![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)