honda aracımda 51 lik düz boru ve acık eksozumla muayaneye gittim. Adamların dikkat ettikleri nokta sadece eksoz oldu. baska hiç bişeye bakmadılar. 1 saat sonra tekrar randevu aldm ve son susturucu ve eksoz takıp gittim ve geçtim.
honda aracımda 51 lik düz boru ve acık eksozumla muayaneye gittim. Adamların dikkat ettikleri nokta sadece eksoz oldu. baska hiç bişeye bakmadılar. 1 saat sonra tekrar randevu aldm ve son susturucu ve eksoz takıp gittim ve geçtim.
kat falan yokmuydu orta susturucu
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
nerede yaptırdın muayeneyı kardeşim ankaradasın sanırım en azından sana yakınlar o bolgeye gider
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ankara ivedik muayane istasyonu
bende aynı yerde dırek ss magnumla gectım kazan genış olan ss nın honda ıcın yaptıgı başkası gecmıyor..
gecmez dıye arka koltuga orjınelıne koymuştum .artık ınsanımız alıştı tabı muane bırazdaha kolaylaştı hafifledi..
kat zorunluluğu var 92 arabamda tanıdık olmasına rağmen kat dan dolayı geçirmedi. orjinalinde yok arabanın kat.
Ok kib bye...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)