bir ton araba maceramdan sonra omu bumu şumu derken , fiyatıda makul ve donanım seviyesi nisbeten yüksek olan bir arabaya geçmenin vaktinin geldiğini coktan anlamıştım, arayışlara başladım sacma arabalara istenen sacma fiyatlarla karsıalstımgözüme 407ler cok uzun zamandır ilişiyodu , eski arabamı bayiiden 0 çıkartırken 407 gözüme çarpmıştı taa 2006 yılında malesef aradaki astronomik fark yüzünden alamamıştım , kafayı kırıp simdi aldım.alalı uzun zaman oldu pek birşey yapmadım araca jant ve cupra lip dışında. son olarak sanırım airle sonlandıracağım 407 maceramı
aldığım ilk günki hali bu
sonra ufak tefek işlemler yapayım dedim dışına , ön taraf biraz eksik geliyodu gözümesahibindende talan ettim , ebayda vs. düzgün bir lip bulamadım benim arabaya hepsi fiberking parçalardı , bende gidip leon cupranın lipini aldım servisten orjinal 120 tl ye
dışardan boşuna aramayın 200 den aşağı satmıyo millet
biraz kesip biçip uydurduk arabaya fakat tampon kenarları biraz boş kaldı malesef boyle kullanacağım çare yok
sonra jant arayışlarına girdim ve gördümki 5x108 ebatında jant bulmak imkansızdanda öte birşeyönemli bir konuda uydur kaydır tornalık işleri pek sevmediğim için gidip servisten rcznin sortilege modeli jantlarını sipariş ettim , 19 inc ve 1580 lira , serviste bu kadar uygun olacagını tahmin etmemiştim
bayagı bekledim jantların gelmesini ve sonunda geldi evde ilk göz gezdiriş jantlara.
buda şimdilik son hali , planların arasında koltukların ortalarını alacantra kenarları deri olmak üzere kaplatmak yada rcz koltukları düşünüorum , ön logoyu iptal edicem gözüme batıyo artık sinir oluyorum , tampnodaki gri çıtaları söküp orayı piano black e boyatmayı düşünüyorum , ve son olarak ya yay takıp öyle gezicem yada airle işi bitiricem
![]()