User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Tuning Türkiye sahalara indi

saner müftüoğlu
    Misafir

Tuning Türkiye sahalara indi

Türkiye'nin ilk ve en iyi modifiye dergisi Tuning Türkiye, Fenerbahçe-Partizan ve Galatasaray- S.Bükreş maçları başlamadan önce saha ortasındaki sanal reklam uygulamasıyla ekranlara gelecek. Maçlarda ilk defa tuninge ait bir dünya tanıtılacak... Sonunda bunu da göreceğiz kısmetse

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bi düşünce tebrikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dergınız reklamını yapmanız ıı bısey tabı ama...bu ulkedekı tunıng sektorune nasıl destek oluyosunuz?? dergı yaparak mı? sızde basındansınız sole adam gıbı bı kac haber yaptırsanız...sıkıntılarımı anlatsanız nasıl olur?

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dergınız reklamını yapmanız ıı bısey tabı ama...bu ulkedekı tunıng sektorune nasıl destek oluyosunuz?? dergı yaparak mı? sızde basındansınız sole adam gıbı bı kac haber yaptırsanız...sıkıntılarımı anlatsanız nasıl olur?
    +1
    ayrıca ülkemizdeki mazot ve benzin fiyatları üzerindki anayasaya aykırı olan bi vergiyi sizin gibi bu sektörün içindeki basının sürekli gündeme getirmesi gerekir bencede
    (dip not harcamalar üzerinden anayasaya göre sadece bir vergi alınabilir yani kdv alıyosa devlet ötv alamazmış okulda hocamız söledi )

saner müftüoğlu
    Misafir
    derginin varlığı tunınge destek degıl mı yeterınce???sıkıntılarınız neler ayrıca...ne gıbı ısteklerınız var? basın olarak bunu zaten dıle getırmek gorevımız. unutmayalım tech turkeyın dergının gelısmesınde buyuk katkısı var....

saner müftüoğlu
    Misafir
    benzın mazot trafık polısı baskısı vs vs bunları mılyonlarca kez toplum olarak dıle getırıyoruz. mazot benzın ne bızım elımızde olan bır sey ne de bızlerın veya sızlerın baş edecegı bır durum. rant meselesı ve ulkelerın sıyası cıkarları karsısında kımse maalesef baş edemıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    derginin varlığı tunınge destek degıl mı yeterınce???sıkıntılarınız neler ayrıca...ne gıbı ısteklerınız var? basın olarak bunu zaten dıle getırmek gorevımız. unutmayalım tech turkeyın dergının gelısmesınde buyuk katkısı var....
    ne sorunuzmuz mu var? saner bey tunıng sektorundesınız ve bılmyormusunuz?? yapmayın lutfen yaw...forumu bıraz gezsenızbıle bulursunuz bınlerce sorun...mısal tosfed baslı basına sorun...konyada adamlar kendı cabaları ıle pıst yapıyor bız orda yarısamıyoruz mesala sızce bu sorun mu?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de reklamdan cok dergi satmaktan cok sıkıntılara yer verilmeli...

- Satısı her sekilde yasal olan vergiler eklenip satılan tuning ürünlerinin polis tarafından sökülmesi, zorluk cıkartılması

- Yeni tip muayene istasyonlarında yasanan sorunlar

- Tosfed tarafından taş konan organizasyonlar

- Benzin mazot zamları

Daha saymakla bitmez...

O zamların en yüksek oldugu dönemde komple kapagı kullanarak neden protesto etmediniz? İnsanların arabalarının camlarına yapıstırdıgı ''en pahalı yakıtı kullanıyorum'' ibarelerini neden kullanmadınız?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı uğurlusu olsun saner abi
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne sorunuzmuz mu var? konyada adamlar kendı cabaları ıle pıst yapıyor bız orda yarısamıyoruz mesala sızce bu sorun mu?
    mılyarlarca dolar harcanarak yapılan ıstanbul parkın otoparkında bıle cekım yapamıyoruz. sızın dedıgınız sorunları bız fazlasıyla cekıyoruz..bırakın pıste ınmeyı otoparkını kullanamıyoruç onu bırakın pıstte ne bır lansman duzenlenıyor ne de pıst sampıyonasına katılan yarıscı pılotlar gıremıyor. ovundugumuz sınan sofuoglu antreman yapamıyor. konyanın veya baska bır yerın boyle olmasına sasırmadım. burası turkıye sorunları elbette ben de bılıyorum ben sadece dergını n reklamının olmasından zıyade tunıngın orada olmasının heyecanından bahsettım.

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de reklamdan cok dergi satmaktan cok sıkıntılara yer verilmeli...

- Satısı her sekilde yasal olan vergiler eklenip satılan tuning ürünlerinin polis tarafından sökülmesi, zorluk cıkartılması

- Yeni tip muayene istasyonlarında yasanan sorunlar

- Tosfed tarafından taş konan organizasyonlar

- Benzin mazot zamları

Daha saymakla bitmez...

O zamların en yüksek oldugu dönemde komple kapagı kullanarak neden protesto etmediniz? İnsanların arabalarının camlarına yapıstırdıgı ''en pahalı yakıtı kullanıyorum'' ibarelerini neden kullanmadınız?
    editörü okuyunca anlayacaksınız. bu durumu sızın adınıza degındım ılerde bu konuda gereklı mercılerle haberler yapacagımızı soyleyebılırım

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    editörü okuyunca anlayacaksınız. bu durumu sızın adınıza degındım ılerde bu konuda gereklı mercılerle haberler yapacagımızı soyleyebılırım
    Anladım tesekkürler.

Modifiye tutkunu insanların medyadaki sesi siz oldugunuz icin böyle seyler bekliyoruz sizlerden, umarım bundan sonra daha cok deginirsiniz.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Evet katılıyorum Benzin fiyatlarini eleştiren ve Türkiye'ye E85 gelmesi için (hem daha ucuz hem daha performanslı) güzel yazılar hazırlarsanız çok büyük bir yardım olur..umarım buradaki yazılarıda dikkate alıp güzel yazılar hazırlarsınız başarılar diliyorum Artık Türkiye'de E85 istiyoruz

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet katılıyorum Benzin fiyatlarini eleştiren ve Türkiye'ye E85 gelmesi için (hem daha ucuz hem daha performanslı) güzel yazılar hazırlarsanız çok büyük bir yardım olur..umarım buradaki yazılarıda dikkate alıp güzel yazılar hazırlarsınız başarılar diliyorum Artık Türkiye'de E85 istiyoruz
    arkadaslar aslında bızler de sızler gıbı arac kullanıyoruz ben de kendı aracımla sınırsız gezmek ısterdım...ama ınsan elbette cebını dusunuo ne kadar durumu ıyı olsun veya olmasın... dubaı gıbı olsak herkesıjn altında bırer V12 makıne olsa fena olmaz mıydınerdeeeeeeeee 99 yılında lıtresı 40 ykr falandı sımdıkı bırımle

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir sponsor bulup istanbula yakışan ve kullanıma açık bir pist lazım.

bu sorunlar çerçevesinde lafta kalmaz gerçekten icraatda daha yapıcı ve baskıcı olursanız, bizde dergiyi alarak hatta fazla fazla alarak gerekli desteklerimizi sonuna kadar yaparız..
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

saner müftüoğlu
    Misafir
    aslında çoook doluyum arkadaslar. ısteklerımız haber yapsam benı ıdam ederler
    vakti zamanında üç beş zibidinin yaptıkları hepimizin başına iş açtı.
    Adam gibi çoşmadan araç kullansalar trafıkte can almadan evlerıne donmesını
    bılselerdı ne polıs senın benımle ugrasırdı ne de böyle bir kaynak doğardı.
    bılıyorsunuz cumartesı gecelerı suadıye s virajına kamyonetle gelen
    adamlar var. aşağılamak ıcın degıl orada olup bıtenı zevkle ızlemeye geldıklerını
    soylemek ıstıyorum. bunlar orada bır organızasyon oldugunu dahası gaza gelıp
    kendını S virajında göstermek ısteyenlerin oluşturduğu gecelık eglence polıslerımızı de
    haklı olarak oraya yonelttı. demek kı burada bıseler oluyor. onlem adına guzel bır
    sekılde o gece tum s vırajına barıyer kuruyor polısler. super bıse kımsenın canı yanmasın kımse de kendını olumsuz sekılde elaleme gostermesın. oraya kadar sakın gelıp
    orada kalabalıgı gorunce aracın dengesını bozan sonra sağa sola patlayan kaç
    kısı oldu...polıs mımledı hepımızı. evınde oturan olaydan habersız adam bıle dırek
    suclu oldu. benım aracımda sarı renk jant, basıt bır type r kıt ve en acık cam fılmı olmasına ragmen oradan namuslu bır sekılde gecmesı allaha kalmıs. allah korusun
    cok acıl bır ısımız olsa ne yapacagız cok merak edıyorum...benı audı s5 ile durduran
    polıse sıgaramı yakarak muhabbet ortamı yarattım. abıcım bır sey merak edıyorum
    sımdı modıfıye neden yasak...cevap hızlıca...teknık degısıklık beyefendı. tamam
    haklısınız ama araca sadece helezon takmak ne gıbı rısk yaratır.cunku cevırmeye alınanlarda ya cam fılmı vardı yada jant yay ıkılısı..sanmıorm yüklü makıneler cesurca oaradan gecebılsın...yada öyle bır kahramana rastlamadım. cunku ıcınde ıkı erkek olan her tur dıkkat cekıcı makıne cukkk kukaların arasındaydı. dedım kı polıs abımıze yol performansını artıran bır sey sadece hız yaparken mı yada vırajda mı işe yarar...
    valla orasını bılemem kardesım maddeler bu emır bu...eyvallah abıcım haklısın dıyerek pırrrrrrrr.

pist ıstıyoruz evet vaktı zamanında autodrom acıldı ılk bır sene mılletımız akın ettı
    sımdıyse orada sadece mınıbus söforlerı egıtım alıyor fırmalar fılolarına surus derslerı verdirıyor. bızım mılletımız oradakı etkınlıklere de katılmayı kestı bırseyler duzenlemeyı bırakı. etkınlıkler sadece bır kafede bulusularak uc bes saat muhabbet oldu. eskıden saatlerce temde beklenır bır yerlere gıdılır sonra pıstlere cıkılırdı. sonra uzak denıldı
    pahalı bulundu benzın masrafları ve pıstın olumsuzlukları vs vs gıbı serzenısler dıle
    geldı. noldu pıste gıdıpte gazlayan kaç kısı kaldı adam gıbı. bazı ınternet portalları
    belırlı zamanlarda korfez pıstını kullanıyor gayette guzel bır sekılde katılım oluyor ama
    bunu kaç kısı yapıyor. Hıc...pıst olsa ne olacak bızım memlekette prim yapan bır sey bır sure sonra ısın suyunu cıkarır. ya alınan ucret uc katına cıkar yada sureklı yıgılmalardan orasının adı apaçi mekanına cıkar. ve aklınıza gelebılecek bır suru sey...Ama neden bızım memlekette bır nurburgrıng yok....

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim, herşey siyah 206gti ın taksiciyi gazlarken öldürüp. sonrada pişmişlik yapmasından sonra patlak verdi....

güzel yazı ama kafa karıstırıcı konudan konuya
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

saner müftüoğlu
    Misafir
    yazmısken dragları unutmayalım sanayılerde baslayan drag hevesımızı 90lı
    yılların sonunda pistlere tasıdık. amerıkalılar bunu bız kundaktayken yapıyordu
    oysa. neyse 2000lerın sonunda bızde oyle oluruz gazıyla takıp ettık sımdı bır
    bakıyoruz gelen adam sayısı 20 degıl. haydaa ıc gecır saatlerce bekle sonunda
    bır sey goremeden evıne dön. oraya kadar benzın yakıp ızlemeye degmez denmeye basladı. nıye cunku ne yonetım ne de kurallar ımkan tanıdı ınsanlarımıza...
    pıstlerı yonetenler aracları yonetemedı haksızlıklar dogurdu. sonra kımsenın yarıs_
    maya hevesı kalmadı. eskıden sırf drag ıcın arac alıp yapan vardı sımdı aracına
    bırakın bırsey takmayı bu tur olayları anlatınca gözlerı doluyordur. naparsınız
    başlamadan bır hevesı bıtırmekle ve benzerı konularda balonu patlatmayı cok ıı
    bılıyoruz. dergı olarak haber yaparak bırseyler duzelse keske. konuyla konusacak
    ınsan bulmak onemlı olan. drag genc ısı denıldı belkı ama ya WRC ya F1 ya motoGP...bunları ızlemeye gelen adam yokmus...bu sebepten dolayı yarıs
    takvımlerınden cıkarılacakmısız..nereye gıdıyoruz sadece futbolla mı olacak bu işler. motorsporları dunyada para eder ama burada tehlıkelıdır dıye ıbare konulur...gencler
    de ımkan olmadıgı ıcın caresızce elını havaya acar...ben pistte bır vıper gormek
    ıstedım maıllerıme cevap veren ınsan olmadı. 1700 küsür aracı orada sızlere
    gostermek ıstedık ama nafıle. devletten ızın almak gereklıymıs...bızı yanı basını
    pıstlerde ıstemıyorlar bırakın cıkıp gazlayalım desek neler yasanır. Cem yılmaz bıle
    zar zor reklam cekımlerınde F1 pıstınde tur atabıldı. nıye cunku asfalt zarar gorecekmıs

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim, herşey siyah 206gti ın taksiciyi gazlarken öldürüp. sonrada pişmişlik yapmasından sonra patlak verdi....

güzel yazı ama kafa karıstırıcı konudan konuya
    özur dılerım arkadaslar. konu tabı kı bu degıldı ama acılması bır bakıma ıı oldu. dergının guzel olması ve ınsanlarımızın bızlerden bırseyler ıstemesı cok hoş. bunları yıllardır haber yapmak ıstedım ama basarılı olamadık. cunku ülkemızde bır zıncır var ılk once onu ele almak lazım, bız ülkece daha neyın ne oldugunu cozemedık..bılıyormusunuz otomobıl markaları tunıngi kabul etmıyor. Kullandıgınız bazı hondaların kataloglarında arac alcatmak garantıyı bozar denılıyor. (FN2'de)al işte....Ar-ge basarılı dunyaca ünlü resmı tunerların malları bıle bunu ezemıyor. ama bu bıze mahsus bıse. yurt dısında CE veya TUV belgelı bır malı al tak sorun yok. cık gazla egzozdan sesı sonuna kadar cıkar. nedır ruhsata yazılan madde karsılıgında. Özgursun artık. Bızzat bıze soylenılenler arasında bır laf vardı ezdı benı "tunınge sıcak bakmıyoruz". cunku bızler bozuyoruz onların yaptıklarını. logo ıptalı markaların canını cok sıkıyor bu en bılınen efsanedır. ama bu durum ulkemızde gecerlı. bu sebeple bızlerı dıger dergılerden farklı goruyorlar arkadaslar. bız nelerle boğusuyoruz aslında. sizlerin isteklerınızı bız zaten bılıyoruz cunku bız de gencız bız de otomobılden keyıf alıyoruz. ama gel de dayanabılırsen dayan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)