Ürgüp Göreme de çadır kurup kamp yapmayı planlıyoruz en az 1 gecelik. Bölge de güvenli yerler var mıdır? gençlerle gideceğiz ve belki en az 3 çadır kurulacak, tavsiyeleriniz nelerdir? şimdiden çok teşekkürler.
Ürgüp Göreme de çadır kurup kamp yapmayı planlıyoruz en az 1 gecelik. Bölge de güvenli yerler var mıdır? gençlerle gideceğiz ve belki en az 3 çadır kurulacak, tavsiyeleriniz nelerdir? şimdiden çok teşekkürler.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Abi ben ürgüp te ikamet ediyorum, gerekli bilgiyi alıp sana ileteceğim.kamp için hizmet veren yerler var.Haricen kamp kurmaya izin verilen yerleride ogrenirim.
Abi numaranızı bana pm atın yarın arayayim anlatayım bir kaç kamp yeri var tanıdık birde serbest bölge var kafanıza göre çadır kurabileceğiniz.
Olurda özel mesaj atamazsaniz genel olarak kaya camping ve dilek camping var göreme de. Onun haricinde göreme de aşk vadisi ve ürgüp te damsa barajı yanında kamp kurabilirsiniz.
Ürgüp'te turasan var uçhisar da ise kocabag var büyük firma olarak. Ev yapımı isterseniz ürgüp'te mahsen var .
Bende Ürgüplüyüm.Kamp için Göremeyi tavsiye ederim.. sabah uyandığınızda üstünüzden balonlar geçiyor olacak
![]()
Hondas never get old, they just get faster...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)