Connecting site...
Araçla ilgileniyorum. Sağ ön çamurluk değişmiş, ön tampon boyalı dedi sahibi. Geçmişini detayını bilen var mı? İlana düşmemiş bildiğiniz temiz st varsa ilgilenebilirim.
Connecting site...
Araçla ilgileniyorum. Sağ ön çamurluk değişmiş, ön tampon boyalı dedi sahibi. Geçmişini detayını bilen var mı? İlana düşmemiş bildiğiniz temiz st varsa ilgilenebilirim.
Bu araç 1-2 kaç sene öncede ilandaydı. Hasar kaydıyla ilgili birşey bilmiyorum ancak pek mantıklı durmuyor.
Bu aracı bilen var mı arkadaşlar ? Birkaç hafta önce ilandaydı, açıklama kısmında baya bir açıklama vardı. Sonra ilanı kalktı dün yeniden konmuş, açıklama kısmındakiler gitmiş.
Connecting site...
Araç bildiğim kadarıyla boyalı idi.
Alınacaksa iyi bakılması gerek.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Araç kışa doğru satılıktaydı fiyatı 21di diye hatırlıyorum. sahibi max 20 verip almıştır. Zaten sorgularsanız ocak 2014de el değiştirdiği görülüyor. 2 ay önce biticek rakamı istedim 27600 demişti güldüm geçtim. STler 19-22 aralığında el değiştiriyor temizliğine göre, daha fazlası çok extrem bir araç olmadıkça verilmez gibi geliyor bana.
ST'lerin maksimum edeceği 21.000 tl. Daha fazlası cidden verilmez..
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Antalya'da 2 tane St var ilandakine baktık pek temiz durmuyor bakımsız ve ekmeği yenmiş gibiydi LPG takılıydı.25 lira istiyor bir de
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)