arkadaşlar tek kişilik custom motorsikletim var.
bu şekilde artçı için koltuk yapalm diyoruz ama çamurluk ve artçının oturacağı koltuğun altndaki sistemi oluşturacak bi usta yada fikir arıyorum.
ayrıca satılıktır.
24 binde 2007 model
250 cmt
arkadaşlar tek kişilik custom motorsikletim var.
bu şekilde artçı için koltuk yapalm diyoruz ama çamurluk ve artçının oturacağı koltuğun altndaki sistemi oluşturacak bi usta yada fikir arıyorum.
ayrıca satılıktır.
24 binde 2007 model
250 cmt
SWAT
custom motorsikler işleriyle uğraşan yerlere gidip şu fotoyu göstersen işini çözeler diye düşünüyorum... istanbulda ahsanpaşada maslak falan olcak bitakım yerler...
Kirtasiyeden bi tabaka karton alip resimdeki artci koltugunu motorunuza uygun sekilde yaparsiniz sonrada elinizdeki kalibi kullanarak aluminyumdan veya metalden yapabilirsiniz bunu herhangi bir ustaya sorsaniz ya sizden cok para isteyecektir yada ben yapamam diyecektir
Y.Emre bence bu motor tamamen custom degil baska bi motorun elden geçirilmiş hali herhangi bir firmanin sifirdan şase üretmek için firmanin izin, yol uygunluk , TSE vs. Gibi yerlerden izin almasi gerekiyor
sahibinden.com da ilanınız favorilerimde. hatta mesajda atmıştımönümüzdeki günlerde bir arkadaşım tokatta bulunacak. motora bakması için yönlendireceğim.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
3.000 liracik
kalıbı göndersem baban yapabilir mu kardeşim ? özelden görüşelim
muayeneden sonra operasyon yapınca problem olmuyor. tek koltuklar suan muayeneden geçmiyor.
evet baska motoru kesip bu hale getirdik. Örn. Altın elbiseli adam / wunderweffe si
aynen kardeşim . Bütçe ile ilgili custom olayları
Kardeşim motor suan mat siyah durumda hoş bi görünümü var. yanlara harley davidson yazıları yapstrdm. sesi gidişi duruşu harika.
SWAT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)