Truva virüsü olsa onun bile çözümü varherkes bu 'bela'ya nasıl bulaştığını anlatır mı lütfen
kendimden başlayım:
2 sene öncesine kadar sadece dışarıda pasta-cila yaptıran 'elina sağlık usta harika olmuş' diyen, her türlü detailing ürününü pasta zanneden,fırça kullandırmayan ama onun haricinde kostikle mi yıkıyor çamaşır suyu mu onu bile bilmeyen mutlu mesut bir adamdım... ne zamanki maseratiyle bir kaza yapıp komple boya işine girdim, hayatım değişti... boya ilk atıldığında insanı büyülüyor resmen ama eski mat günlerine çevirmemek için neler yapmak lazım araştırırken kendimi virüsü kapmış olarak buldum... TT de olsun, yerli yabancı forumlarda olsun çok okudum araştırdım, araştırdıkça, videoları izledikçe virüs yayıldı, artık hem kendi hem de başka arabaların boyalarına bakar oldum, bu çizik, bu fırçayla yıkanmış, bunda dairesel çizik çok, oo bu güzel uygulama yaptırmış vs... 14 şubatta bu merakımı anlayan hatun bana polisaj makinesi hediye etti olay boyut atladışimdi modifiye parçası bakmaktan çok detailing malzemeleri bakar oldum
bu konuyu neden açtım? sabah bahçeye çıkarken garajdan geçtim bir baktım kaputta dünden kalma 2-3 tane yağmur lekesi var... çay demlenirken yarım saat tekrar parlatıp waxını attım öyle başladım kahvaltıya
ben kaptım, pişman değilim![]()