Arkadaslar cok derin yazmicam kisaca ozetlicem
Bundan 2 ay once bu sahisla @rd@ ve josefsalvatini nickli yusuf bektas ile techturkeyde tanistim o aralar ibiza cupra aracim vardi bilgi alisverisi yaptik. Bi hafta sonu kankam oran guneyin yanjna gittim atasehire arabalari yikattik o da geldi yanimiza fabia rs arabasi ile ne is yaptigini bilmiyorum orhan guneyin calistigi servise bakima gelip gidiyomus
Dw arastirmasi yaparken urunu uygun fiyata bulabilecegini soyledi 720 tl gibi bir rakkama tamam dedim ve hesabina 720 tl aktardim
1 hafta sonra tekrar cumartesi egzozcuda oldugunu telefonu cuZdani herseyi evde kaldigini ve numarama tech ten ulastigini soyledi
Acil 450 tl gonderebilirmisin araba icin isleme basladi cikamiyorumda aksam veririm dedi ok dedim dukkanimi yarim saat evvel kapattim onun icin gittim garanti bankasi nakit avans cektim cumartesi gunu oldugu icin aksamina vericem dedi sana parayi bu arada cepbank gonderimi iki sefwrde para 470 tl oldu
Yani dw icin 720 egzoz icin 470 tl gonderdim
Bu nasi olur insan tanimadigi bir insana bukadar para verirmi demeyin oluyo iste bazen insanin gozune perde inebiliyo
Cumartesi aksami oldu atasehirde oturup muhabbet ederken saat 12 olmustu watsapptan suzuki marka bir otomobilin kazali resmini gonderdi haniminin kaza yaptigini soyledi gelemeyecegini soyledi
Bende zaten parayi sormadim bile
Gel zaman git zaman 2 hafta gecti bi arayip. Sorayim dedim
Kendisini. İrakta santiyeye basladigini su an odeme yapamayacagini soyledi ok tamam dddim basladim beklemeye aradan yine 2-3 hafta gecti
İslerinin uzadigini gec gelecegini soyledi ok tamam dedim
İstanbula geldiginde ben parcayi gectim gonderdigim 470 tl nin nakit avans yolu ile cektigimi faiz her gun faiz odddigimi soyledim
Ama arada hep gonderecegini soyluyodu
Neyse gunlerden birgun yine aradim abi parayi niye gondermiyosun diye sordum kalp krizi gecirdigini hastanede oldugunu soyledi sonra gelismeler hep devam etti
Esinden ayrilmisti aile problemlerim var dedi artik canima tak etti
Cok yogun bir sekilde sikistirmaya basladim egzoz icin gonderdigim 470 tl yi 550 tl olarak geri aldim nakit avans nekadar isliyo bilmiyorum 1-5 ay icinde
Neyse parayi gondermisti
Dumpwalve icin gonderdigim 720 tl yi alma derdindeydim bi gun aradim kayinpederini kaybettigini soyledi yine 1 hafta kayip
Neyse bu arada 2 defa telefonu degisti baya bir ulasamadim
Son 3 gundur telefonda bana devamli bugun gonderecegim yarin gonderecegin diyip diyip oyaliyodu
En son bu telefonuda kapandi
İnsani cocuk yerine koyup beni 2 ay boyunca oyaladi kac kere konu acacagimi soyledim kendisine ama cok rahat bir tavri ile beni iyice kizdirdi
Devamli beni oyaladi hastalandi esinden ayrildi ortagiyla ayrildi kalp krizi gecirdi kayinpederini kaybetti tamam olur insanlik halidir dedik ama bugun yarin bugun yarin sonu yok bu isin
Kimsin kardesim sen necisin ne is yaparsin