User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Trafik Cezası Hakkında

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Trafik Cezası Hakkında

Yaklaşık 2 ay önce bi kaza geçirdim ve aracım pert oldu. Kazadan önce yediğim yaklaşık 5 tane (toplamda 1000TL ye yakın radar, kırmızı ışık, muayenesizlik vs. gibi cezalar) vardı. Bunların haricinde de 2 senelik vergi borcu vardı. Vergi dairesine gittiğimde borç olarak sadece vergi borçlarım çıktı ekranda, trafik cezalarının hiçbiri görünmüyordu. Neyse, borcu yoktur kağıdını aldım, çekme belgesi vs. aldık (aracın muayenesi olmadığı için) çekme belgesinden sonra satışı verdim ama cezaların hiçbirini ödemeden. Aracım dayımın üzerineydi ve o yedğim cezaların 2 tanesi dayımın adresine gelmişti (arkadan yediğim cezalar). Şimdi biz bu cezaları ödemeden satış verdik ama ilerde karşımıza çıkar mı? Çıkarsa nasıl çıkar?

murat89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay benimde başıma geldi bendede 4 tane ceza vardı yaklaşık 3 sene il yediğim radarlı sadece kağıt gelmişti eve onuda kaybettim arabayı satacağım zaman vergi dairesine kadar gittim ama hiçbir yerde çıkmıyordu cezalarım.Polis memuru ile görüştüm en son çıkmıyorsa yapacak birşey yok ara ara bak vergi dairesine düşebilirde düşmeyebilirde dedi.

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim 2 aracımdada aynı şey oldu birini satalı 5 diğerini 2 sene oldu hala gelen giden bişy yok arabalarıda tanıdıklarıma sattım eğer sonradan çıksa söylerlerdi bana
    evox

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)