11 Mayıs videolarını youtube'a ekledim.
Scirocco Bonus Video :
Pist aktivitesi sırasında çekilmiş dış çekim videolar. Scirocco, Octavia RS ve Mini Cooper JCW ile birlikte start finish düzlüğündeki yürüyüşümüz ve ilk viraja girişimiz de mevcut
Scirocco @ istanbul park Bonus Video - 11.5.2014 - 34 ZH 6934 - YouTube
2:36.91 - En Hızlı Tur :
ozans GF8'i takip etmeye çalışırken helen en hızlı tur, 2:36.91. Harry's Lap Timer Pro ile kaydedildi.
Scirocco 1.4 TSI @ istanbul park 2:36.91 (11.5.2014) - 34 ZH 6934 - YouTube
K Seansı - 11 Mayıs :
Pistin ıslak, lastiklerin de zayıf olması nedeniyle birçok kez çizgi hataları mevcut. Islak bölümlerde yaşadığım tereddütler çok vakit kaybettirdi. Octavia RS ve Cooper JCW ile de güzel turlar attık.
Scirocco @ istanbul park - 11.5.2014 - K Seansı - 5 Tur - 34 ZH 6934 - YouTube
L Seansı - 11 Mayıs :
Güne yarım depo ile başlayınca 2. seans 4. tur sonrasında benzinin bitmek üzere olduğunu farkettimHemen akabinde virajlarda araba kesiklik yapmaya başlayınca 1 soğutma turu atıp erken girdim. 3 tam turda önce Mini Cooper S Countryman ve sonrasında ozans Impreza Turbo GF8 ile keyifli turlarımız oldu.
Scirocco @ istanbul park - 11.5.2014 - L Seansı - 3 Tur - 34 ZH 6934 - YouTube
Gün Sonu :
2 seans sonrasında frenler uğuldamaya başladı. EBC diskler ile 1000km yol sonrası ilk pist katılımımdı. Ferodo DS2500 balataların da yarı ömrü gitmiş. Vakit bulup frenle ilgilendiğimde disk mi balata mı su koyverdi anlayacağım ama tahminim EBC'lerden yana.
Mini JCW'yi takip ederken bir ara pistin kirli bölümünden taş ve lastik parçaları fıralattı. Yıkama sonrası ortaya çıkan ön tamponun hali de pek iyi değil. 70-80 adet beyaz nokta mevcut. Sabah ufak rötüş yaptırdım ama içime sinmedi, bir ara ön tamponu boyatmak gerekecek.
K seansı videosunun sonunda JCW'nin spini ve ucuz atlattığımız an olacaktı ama JCW sahibine seans sonrası verdiğim söz doğrultusunda videoyu önce ona göndereceğim, uygun görürse youtube'da yayınlayacağım
Selamlar