Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar uzakta yakıtım da bitse, bu istasyondan benzin-lpg alırım her zaman. Bu akşam iş çıkışı libadiye shell'e uğrayıp aracımı yıkama bölümüne çektim. Benden önce 2 tane servis aracı vardı, yıkayan arkadaş 30 dakikada 2 servisi en ince detayına kadar yıkadı( niyeyse bizim arabalar 4 dakikada yıkanıyor) 2. minibüs yıkanırken bayan bir sürücü benim aracımın yanına park etti. İş yorgunluğuyla beraber yarım saat bekledikten sonra nihayet sıra bana geldi ancak o da nesi, yanımdaki araç yıkama alanına yönelip park etti. Yıkayan "........." arkadaş bayanın arabasını yıkamaya yeltenince, kendisine sırada olduğumu söyledim. Aldığım cevap ise, sen biraz bekle olunca, içimden ..lan olum sen niye hukukçu oldun bu memleketi sen mi kurtaracaksın diye geçirdim. Daha sonra sesli olarak ne beklemesinden bahsediyorsun sen sırada ben varım desem de karşımda şahıs aynı şeyi geveleyince müdüriyete doğru yol aldım. Orada şapkalı olan bi abinin amir olduğunu söylediler. Shell şapkası takan amir oluyor herhalde diyip yanına gidip durumu izah ettim. Yakıt aldın mı gibilerinden bir soru ile karşı karşıya kaldım. Çok çok zor durumda değilsem başka bir istasyondan yakıt almayışım, demin arabasını yarım saat yıkattıran belki de hasbel kader oraya uğrayan mininbüscüler gözümün önüne geldi. Daha fazla iletişim kuramayacağımı anladığım bu şahısın yanından uzaklaşarak daha yetkili birini aradım ancak ne yazık ki kimseyi bulamadım. Daha sonra sürekli yakıt aldığım şahıs abi gel sıra sende ben yıkayacağım arabanı dese de iş işten geçmişti. İnşallah yarın ilk işim bu istasyonun yetkilisi ile görüşmek olacak. Tabii ki, yakıtı geçtim Allah düşürmesin arabamın lastiğini bile şişirmem artık bu istasyondan. Son olarak o civarlarda, yakıtı düzgün adam gibi personeli olan bir istasyon önerir misiniz? Kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın.