selamlar aracıma b18a2 swapladık. Swaplayan arkadaşlar IAVC rölantı senrsörünün bozuk olduğunu söyleyip gaz kelebeğinin orasına conta taktılar. Sonrasında ben 2 3 ay bu şekılde kullandım aracı. gaz kelebeğinde 2 delıkten altındakini körledıler. Körleme olmayınca 1000 2000 devır arası gidip gelme vardı.Uzun zaman bu sorunu çözmek için türlü yerlere gittim bi ton paramı aldılar ama sonuçta kimse sorunuma çare bulamadı. En son radar honda dan bı r iavc ve fıtv aldım.Onları taktıktan sonra araba çekilmez bır hal aldı. Gaza basınca kafa silkeleme yapıyordu ve çok rahatsız vericiydi.Yine bı kaç yere gittim ama sorunuma çare olan olmadı.En son fıtv yı söktüm temızledım iavc yi temızledım kelebek ve emme nın bağlantı yerıne zımpara yapıp yüzeylerını duzelttım ve contasız taktım.SONRA TPS ye elle bı ayar verdım ve şuan araç bomba gibi gaz yemeye ve düzgün çalışmaya başladı. ama pr4 beyındekı 14 nolu iavc arıza ışıgını söndüremıyorum bunu nasıl yapmam gerek ? (bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın)![]()