Her yıkadığımda birinin tamponuma tıklamasından bıktığım için pis gezmeyi tercih ediyorum. Tozlu tozlu.
1.6 HDI motorlu 2010 model 90 beygirlik olanından.
İlk aracım , öğrencilik sorunu ve staj maaşıyla yapabildğim tek tük şey var.
İlk başta yazılım yaptırdım down pipe ile beraber. 130 hp alabildik . İlk başta çok tatminkardı. 1.6 atmosferik benzinliler 1.6 132 hp auris 1.4 tsi 122 liklerle yürüyor 1-2 boy önde gidiyordum. 1. ve 2. vitesler çok iyileşmişti ve sürekli sarıyordu. Fakat bu sarmalar iyiye birşey değilmiş baskı balata bitti , volan değişti. Bende bronz yaptım. Biraz para buldum 215 45 17 lastik ve aşağıdaki jantları taktım. Komple düz boru çektirdim. Araba bir anda öldü yürümemeye başladı.Meğersem jantlardanmış
Değiştirmeyi kafama koymuştumki arkadaşım kırdı.
Jant lastiğin parasını verince bende hevesim kırıldı diye gittim jant yerine turbo aldım. Bu sırada arabanında orjinal teybi mp3 çalmıyordu. Double din farz oldu , niyet ettim bende. Sony den geri görüş kamerası ile birlikte aldım.
Bu anahtarlığı çok aradım , arabanın torpidosunda buldum önceki sahibi koymuş.
Aracı ilk alıp cilalı yıkama yaptıktan sonra evin önünde
İlk başta 17 inc jant takmıştım. Parlak parlak gezmek için. Maalesef talihsiz bir olayla kayboldular.
Yay sonrası
Çok pisim ya
Bunu kim yaptı bilmiyorum ama sanırım çalıştığım yerdeki çıraklar yazmış eşşek herifler.
Down pipe
Araca Garrett GT15V turbo aldım.
Bir önceki yazılımla basınç 1.2 seviyelerinde idi .
Yeni turbo ile 1.5 sürekli maf yetmiyor. Sürekli kesiyor. 3. vites bittiğinde overboost hatası veriyor. Bunu çözümünü bulamadım.
Buda çok can sıkıyor.
Geçen gün hep yeni jant almak istiyordum böyle çok çirkin duruyor diye. Sonunda onuda hallettim.
Bol dumanlı
Hepinize iyi forumlar.