Ünal Turanın yaptıgı arabalardan biri sanırım yanlısta hatırlıyor olabilir. Maşallah çok yakışıklı kazasız belasız binmek dileğiyle![]()
maşallah çok hoş duruyor. 1.5 mi 2.0 mı ? sadece jant olmamış bencede. birde STI spoiler olmayınca bana bişeyler noksan gibi geliyor.
SEAT SPORT
birtek jant derim. onun dısında gorsel cok guzel birde arkaya cam üstüne kanatlar var sti lar ıcın onlardan olabılır
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Aracı Seyfullah Yılmaz kardeşim bu hale getirdi elleri dert görmesin...Ünal Turan sevdiğimiz bir abimizdir...sağolsun kendisine ait olan sitede yayınladı arabamızı...Her ikisine de burdan sevgilerimi yolluyorum...
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için dostum...
Aracım 1.5 üstad...Aracın özelliği STİ olmaması...Slammed olarak yapıldı ve daima böyle kalacak bu gidişle...Bazen farklı olmak gerekir
Eyvallah dostum...Hayırlı olur inşallah...
Aracım Slammed olduğundan dolayı Spoiler düşünmüyorum...İlerde düşünürsem muhakkak değerli düşünce ve önerilerinizi alacağım...
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim...
Dünya Bir Gündür Oda Bu Gündür
ilk fotoya bayıldım arkaya geniş taban lastik 10 numara olmuş maşallah allah kaza bela göstermesin kardeşilerki zamanlarda bir spoiler düşünülebilir belki tercihen?
![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Aracım Slammed olduğundan dolayı Spoiler düşünmüyorum...İlerde düşünürsem muhakkak değerli düşünce ve önerilerinizi alacağım...
dediğim kanat değil aslında,
http://istargazer.ca/sti/cf_roof_van...f-spoiler6.jpg bu. bence araca guzellık katar slammed havasından pek farkı olmaz
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
arkadaşlar şöyle bir spoilerden bahsediyorlar sanırım.
Ben de bi wrx spoiler ile daha şık durur diye düşünüyorum,
Ya da bu tarz bi janta geçiş yaparsan daha iyi olacaktır.
Kazasız belasız diyerek konudan ayrılıyorum, ayrıca maşallah jant hariç şuanda da güzel![]()
Kafaliklar ve jant nedense çok itici durdu bence bir an önce kurtulunonun dışında harbi acayip hoşuma gitti araba.. spoiler isinide boşverin böyle farklı ve guzel duruyor
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
masallah araba cok güzel kardesim. allah kaza bela göstermesin insallah!
Subaruyu spoiler olmadan daha cok begeniyorum maşallah cok guzel gorunuyor aracınız jantlar biraz daha farklı bir model olabilir tabi ama zevk sizin
Böylede güzel de
jantlar aracın ruhuna aykırı olmus
ama sız zaten ısın keyıf kısmında oldugunuz ıcın keyıflı sürüşler diliyorum![]()
Maşallah, kazasız belasız günler dilerim, yalnız jantlar hiç olmamış daha iyi bir alternatif deneyin derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)