GünceLL resimler en altta
yine jdm style demek isterim ama fransızdan ne kadar jdm olur allah bilirama ne yapayım içimdeki honda aşkı bana neler yaptırıyo
Buda bizim araba.İnşallah ilerde Hızlı fransız deriz.
![]()
GünceLL resimler en altta
yine jdm style demek isterim ama fransızdan ne kadar jdm olur allah bilirama ne yapayım içimdeki honda aşkı bana neler yaptırıyo
Buda bizim araba.İnşallah ilerde Hızlı fransız deriz.
![]()
bu plakalar kapatılınca noluyor?
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kazasız belasız kullanman dileğiyle...en yakın zamanda mod lu halinide görmek isteriz
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
hayırlısı ya kazasız belasız r19lar çok güzel aslında bnların s16 ları var 140 hp orjinal çok sağlam yürüyor
Önce biraz eskiler.
2 gündür gün boyu laguna veya kangoo lip arıyordum.Bugün kaportacıları dolaştım.Ellerinde kaza yaptıktan sonra çıkan tampon var mı diye sordum.2 model sorunca niye arıyorsun dediler.Bende lip aradığımı söyledim.Kimi saçak dedi kimi bıyık dedi kimi karlık dedi.Dediler şurda palanın yeri var orda bir sürü çıkma tampon var.Ben bi baktım yığınla tampon.Araması zor geldi.Sonra sormaya devam ettim.Tam dükkanın birinden çıktım ki ne göreyim!.Bir clio tamponunun üstünde lip var.alabilir miyim dedim.Alabilirsin tabi dediler.Tabi ben sevinçten 4 köşe oldum.Sonra arkadaşımla gittik sprey boya aldık boyadık.Güzelce siyaha boyadık.Tabi sanayide ben bisikletle arıyorum.Lip kucağımda,bisikletle baya bi yol gittim.Ve sonunda babamla birlikte montaj için tekrar sanayiye gittik.ve sonunda taktırdık.
(boyarken çektiğim fotoğraflar telefonda ve telefonum bozulduE250 si olanlar fotoğrafları telefondan karta taşımanın numaralı kısa yolunu söyleyebilir mi?)
mavi park işleri mazide kaldı orj sis takabilirsin çifti 40 tl plakayıda kare yapsan bişiler olcak gibi kazasız belasız
#eksikpazar
uzun bir aradan sonra bir günceLL yapalım dedik
yaptıklarım:
far karartma
plaka çerçevesi iptali
sac janta geçtik boyadık
sticker
kapı kuleleri siyah folya ile kaplandı
çamurluk sinyali beyaz oldu
kampanalarıda boyadım unutmuşum yazmayı
resimLerimiz
![]()
sisleri ya orj. ile değiştir yada sök kapak koy yerine plakalarınıda app ile değiştirebilrsn aynı zamanda camlarada hafif tonlu film koyarsan güzel duracaktır standart araçta sticker ben pek hoşlanmıyorum kazasız belasız kullan
konuyla alakalı değil ama kemalpaşalımısın sen ? (plaka kemalpaşa çünkü)
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
maşallah, öncelikle sisleri ya sök ya da orj. geç . biraz basmaya bak bide lip kısa kalmış sanırım.
massallah, aracı basarsanız bencede güzel durur..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)