Selam arkadaşlar 25000 tl civarı dizel araç arıyorum fazla km si olmayan ,aklımda dacia logan ,accent era ,linea tarzı araçlar var ,tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum saygılar.
Selam arkadaşlar 25000 tl civarı dizel araç arıyorum fazla km si olmayan ,aklımda dacia logan ,accent era ,linea tarzı araçlar var ,tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum saygılar.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Cerato güzel araçta diğerlerinden piyasası yavaş değil mi ?
Satarken era dizel daha rahat olur bence era.
Megane 2 diyorum eğer bulabilirsen ben buldum çok aşırı derece memnumum benimki boş modeli ama yinede çok tatminkâr 1.3mj linea ile gebze-bozüyük arasında 4 le çıkamadığımız rampalar oluyodu 3 e düşüyoduk megane la aynı yükle 4 te sıyırıp atıyo 20-21 kuruşta yakıtı var
Connecting site...
fiat linea var uygun olursa
#eksikpazar
Amaç günlük kullanım ve ekonomi ise sadece Symbol punto linea gibi tercih ederdim ben. (2.El piyasasıda hızlı)
Az biraz basarım diosan Yazılımlı Accent Era - Kia Rio&Cerato da fena gidio hani..
2 defa uctum abi araba cok guzel acayip seri kalkista 3.30 u tokatlarsin ama gelgorki yol tutus yok,yol ucus var. 140 tan sonra Allaha emanetsin tek kolla direksiyonu Tutamıyorsun o anda yanindan bi tir gecse yandin. Araçta seni cok gaza getiriyor o kasaya gore cok buyuk bi motor koymuslar. Fren sistemi berbat.Arti bi de saglam bi arac degil.kaportasi cok cabuk dagiliyor.Dizel Era alicak arkadaslara tavsiyem o aracla asiri hiz yapmasinlar ben 1 degil 2 defa olumden dondum o aracla ama yakit yonunden cok iyi bi depo 180 e doluyor du 2012 de ben 1100 km yapıyordum sehir icin de
Yorumlar için teşekkürler cerato lara baktım ama km ve modelleri çok yüksek geldi ,satarkende piyasası zayıf gibi ,dediğiniz gibi megane 2 lerede bakıcam.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yeni konu acmak istemedim. Bende 25000 tl ye kadar dizel yada lpgli arac ariyorum. Aradigim belli bi kriter yok. Sedanda olabilir coupe de olabilir. Cok eski model aramiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Çok teşekkür ederim. Symbol linea falan dusunmuyorum. Simdi diyeceksin ki ne ariyosuninan bende bilmiyorum...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)