User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Eve 2. Kedi hakkinda

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eve 2. Kedi hakkinda

Arkadaslar selam 5 yasinda erkek iran kedim var kendisi cok sakin ve hic saldirgan huylari yoktur evden cikmak istemez veterinere giderken yutkunu durur heycandan ama yine de tirmalamaz simdi bir tane exotic short hair yada scottish istiyorum almak ama soyle ki bir kac korkum var . Daha once hic 2. Kedi almadm eve ve kendisi nasil karsilar bilmiyorum saldirgan bir tavir alicagini sanmiyorum ama ilgi ve alakanin arada bir digerine kayarsa falan morali ruh hali bozulur mu diye korkuyorum acikcasi tecrubeli arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu biz de cok dusunuyoruz alsak mı almasak mı diye ... amma velakin kime sorsak 1nci kedinin illa biraz psikolojisi en basta bozuluyor diyorlar...

bunların haricinde kendinizi de düşünün 2 kediden sonra 3ncu cok daha kolay oluyor ve arkası gelme riski var dediler bize ayrıca

bir yerden sonra kedilere bakmadığımızı onlara göre yaşamamız gerektiğini de söylüyorlar acıckası 1 tane güzel ama 2nci den ben korkuyorum... sırf bu bi tanenin kaprisleri yüzünden tatilimizi 2 gün erken bitirmiştik.. kedi oteline bıraktık.. beyfendi 3 gün yemek yemedi .. agızdan sırınga ile beslemeye calısmıslar sonra bakmıslar onu da kusuyor... en son serum bagladılar... bizde döndük tatili kesip .. simdi bir yere 2 günden fazla gidecez olsak eve tanıdık kedilere aşına birinin gelmesi gerekiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 3 tane var,
    hiçbir sıkıntısını görmedim,
    kediler yaşadıkları yerlerin hakimi olarak kendilerini gördükleri için sonradan gelen kim olursa olsun biraz arıza çıkartıyorlar, insan, hayvan veya eşya hep onların kontrollünden geçmek zorunda.
    en fazla 3-4 güne alışırlar, sonra sizi bile tanımayabilirler, ancak mama saatinden mama saatine...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    4 adet kedim var. 2 si beraber diğer 2sini daha alıştırmadım.Birbirlerine alıştılar mı çok daha güzel olur daimi arkadaş olarak yaşarlar evde yalnız hissetmezler bence almanız iyi olur.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kuzenlerde 12.07 doğumlu golden, ondan önce de 2005 doğumlu paşa tekir vardı

1 yıl kadar önce 3 tane yavru bulup getirdiler eve bizimkiler sokaktan, paşa 1 hafta arıza çıkarttı o da kapris yaptı biraz (pek bi vurdum duymazdır normalde), fakat ona karşı olan ilgi alaka (kendisi istemezse yanına sokmaz kimseyi) değişmeyince daha fazla sıkıntı çıkarmadı. Hala geçinip gidiyorlar gül gibi

dipnot, ev müstakil 1 dönüm arazi içerisinde. kafalarına göre canları istediğinde girip çıkıp, gezip tozuyorlar, sürekli ev içinde olan hayvan değiller yani belki fark ediyordur psikolojik bakımdan bilemiyorum.

ufaklıkların yazınki hali,

paşa 2012 den,

ilk gelişten bikaç ay sonrası, maya hanım ile

ilk geldikleri zaman,

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde 2 hiç anlaşamayan bi Ankara bide simsiyah bi kedim var zerre sevmiyorlar birbirlerini ama inanılmaz keyifli zaman geçiriyoruz şuan cocuğum olacağı için annemler bakıyor cok çekişmeli ve komik 2sinin yemek kabı suyu tuvaletleri ayrı selamsız Sabahsız yaşıyorlar rahatlıkla al
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 3 tane var,
    hiçbir sıkıntısını görmedim,
    kediler yaşadıkları yerlerin hakimi olarak kendilerini gördükleri için sonradan gelen kim olursa olsun biraz arıza çıkartıyorlar, insan, hayvan veya eşya hep onların kontrollünden geçmek zorunda.
    en fazla 3-4 güne alışırlar, sonra sizi bile tanımayabilirler, ancak mama saatinden mama saatine...
    Tesekkurler bilginiz icin ama benim kedi ben evdeyken nerdeysem oda benim yanimda benimle yatiyor benimle kalkiyor evdeyken yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)