evet arkadaşlar daha önce hep sonax hızlı cilayı kullandım memnundum şuan birde aklıma Meguiars Ultimate hızlı cila takıldı nette hep Meguiars ürünleri kullanılmakta ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi sonuç verir![]()
evet arkadaşlar daha önce hep sonax hızlı cilayı kullandım memnundum şuan birde aklıma Meguiars Ultimate hızlı cila takıldı nette hep Meguiars ürünleri kullanılmakta ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi sonuç verir![]()
bu tarz sorular için ayrı bir konu vardı zaten, yeni bir konu açmak yerine oraya yazsaydınız daha iyi olurdu sanki.
Madem konusu açılmış cevabım tabiki meg, tartışması bile olmaz![]()
kusuruma bakmayın görmemişim benimde gönlümden geçen o hipermarketlerde aradım bulamadım mecbur netten alıcaz![]()
ben sonaxı yıllardır kullanıyorum tek sıkıntısı çok toz tutuyor 1 saatte aracın üstünde incecik bi toz örtüsü görüyorsun
tartışmasız sekılde meguiars dıyorum parasını kesinlikle hakedıyor.Beyaz arabada uygulamama ragmen farkı anlıyorum.
2 ürünü de kullanmış biri olarak, ikisinden de iyi olan Atas Hydrorep diyorum, çok memnun kalırsınız.
arkadaşlar nasıl uygulanıyor bunlar?
baktım netten ama kimi sprey sıkıyor kimi daha katı bi fazdaki ürünü önce pedle, sonra da iki tur mf bezle siliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)