Bir ara spotflux la giriyodum o cortladı, canada serverinden bağlanıyodum oda gitti şimdi baktım vtunnel,ktunnelde gitmiş zenmate bende bi işe yaramadı. Bulunduğum üniversite filtrelemiş zenmate bile çalışmıyor ne yapmam lzm?
Bir ara spotflux la giriyodum o cortladı, canada serverinden bağlanıyodum oda gitti şimdi baktım vtunnel,ktunnelde gitmiş zenmate bende bi işe yaramadı. Bulunduğum üniversite filtrelemiş zenmate bile çalışmıyor ne yapmam lzm?
kullanmış olduğum dns ler bunlar ve hiç bi sorun yaşamadım, isterseniz bi deneyin
195.46.39.39
195.46.39.40
Comodo Dragon tarayıcı kullanabilirsiniz. Banka vb. işlemlerinizi yapmadığınız sürece sıkıntı yok.
FOR US BY US
[/CENTER]
4.2.2.5. 4.2.2.6 net kesin
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
chrome eklentisi olan zenmate var. Onu eklerseniz sıkıntı olmuyo. Ben ilk günden beri o şekilde kullanıyorum.
+1soru
her bir iki video geçişinde çıkan, saçma reklamlardan nasıl kurtulacağız?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Ne eklenti ne DNS. Youtube'un tek ve en güzel çözümü hosts dosyasında değişiklik yapıp youtube IP'leri girmek. Ne zenmate gibi yavaş ne DNS gibi sıkıntılı.
Ayrıntılı bilgi için ; Youtube ve Twitter İçin Hosts Dosyası Nasıl Değiştirilir - İp Adresleri
Norton dns kullan hızlı baya
DNS adresi kullananlar bunları da kullanabilir![]()
![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
- C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne girip "hosts" dosyasını masaüstüne alın.
Masaüstünde notepad ile açın. Açınca;
- En alt kısma aşağıda verdiğimi yapıştırın.
Not : Yönetici izni vs hatalar verebilir antivirüs programını kapatıp deneyin.
Sonra kaydetip kapatın ve dosyayı C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne tekrar atın. (masaüstüne almadan yapınca kaydetmiyor.)
alıntıdır.
buffin free ile giriyorum telefondan, ama telefona nasıl bir çözüm bulabiliriz ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bilgisayardan dns ile ;
198.153.192.1
198.153.194.1 giriyorum kasma donma hiç bişey yok
telefondan ise ; benim tel s3 mini google play storede youtube engel kaldır diye bir program var hem izliyorum hemde izledigim. videoyu telefonuma indirebiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)