Araç epeydir bende ama resim, yazı vs ile ilgili anca niyetlendimgeçen yıl hem bu kasaya olan sempatim hem de merak ettiğim bir araç olduğu için cabrio megane'dan sonra bunu almıştım, araç orjinalden sunroofsuz ve komple deri koltuk, sunroof olmadığı için ileride roll spec. yaparım düşüncesiyle alırken kafama daha çok yatmıştı, km'si yaşına göre az ve ömrünü genel anlamda yatarak geçirmiş bir araçtı, daha sonrasında 1 yıla yakın ihtiyacım olmadığı için aracı evin önünde ben de yatırdım, herkes sat sat dedi ama ben inat ettim satmadım ve bir gün zaman geldi çattı aracı çekiciye bindirip direk 3. sanayi Engin Yoncacı ustamızın (abimizin) yolunu tuttuk. Bakım ıvır zıvır ayar vs işlerini halletik, spec.lere anlam yüklü birşeyler ekledik ve karşımıza bambaşka bir araç çıktı, birkaç videosu geçen haftalarda siteye eklenmişti, şu an bir tık daha öne çıkarttık aracı, instagramdan vs den takip eden arkadaşlar durumlardan güncel haberdar oluyorlar
biz araçtan beklediğimizin fazlasını aldık, izmirde de çekinilen bir araç konumuna getirdik, neyse uzun lafın kısası F7R' lar kıymetli arabalar. Adettendir çektiğim bir kaç amatör resmi de konuya ekleyim (araç leş gibiydi), güncel olarak estikçe güncellemeler yaparım. Maaşallahını esirgemeyen, heyecanımıza ortak olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
![]()