GTI vs Z4
Z4 = speclerini bilmiyorum. sanırım stock.
GTI = k04 1 bar cont.
BMW Z4 3.5 vs GOLF GTI - YouTube
BMW Z4 vs GOLF GTI - YouTube
TTS : k04 1.4 bar
GTI : k04 1 bar.
Audi TTS vs GOLF GTI - YouTube
başka videolar varsa ekleyebilirsiniz.
GTI vs Z4
Z4 = speclerini bilmiyorum. sanırım stock.
GTI = k04 1 bar cont.
BMW Z4 3.5 vs GOLF GTI - YouTube
BMW Z4 vs GOLF GTI - YouTube
TTS : k04 1.4 bar
GTI : k04 1 bar.
Audi TTS vs GOLF GTI - YouTube
başka videolar varsa ekleyebilirsiniz.
Vmax Performance
Geçen perşembe gittik, z4 sdrive35i 340hp, hem tts'in sahibi hem z4'ün sahibi çok düzgün arkadaşlar, denemekten çok keyif aldım sağolsunlar.
maşallah hakan abi red bu basınçla güzel gidiyor
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Teşekkürler abicim, k03 ile -3 eğimde 12.9 çıkarabiliyordum, k04 le cont 1.0 bar basınç ile aynı yerde 10.7 sn civarına inebildik ( tamamen takılı ).
Ben peak istemediğim için ilk gaza bastığımda 1.0 istiyor ancak housing küçük olduğu için 1.3 atıyor ( istemesemde atıyor) sonra 1.0 devam ediyoruz.
maşallah çok güzel denemeler olmuş gerçektende kac km hızda bırakıyorsunuz? sanırım arabanız dsg dımıkazasız belasız kullanmak nasıp etsin...
doğuştan araba manyağı
Teşekkürler, 60 km den yaklaşık 230-240 km hıza gelinceye kadar deneme devam ediyor. Araç dsg 6 ileri.
Z4 denemesine göre 2-3 boyda almışsın gibi duruyor , TTS denemesine göre aynı gibisin (yada TTS iyileşmiş) sanırım gördüğüme göre ne diyorsun ?
1.4 TSI GTX28 Loading...
maşallah araçlara GTI ın yazılımı kime ait acaba
Dr.Ecu AntaLya
Şef aynı yerde 10.4 ile 10.7 arası süre alabiliyorum hemde depoda 3 çeyrek dolu. Bir kaç iyileştirme yaptım hortum ve borularda şimdi tam 1.0 bar gidiyor. Evvelki denemelerde 11.2-11.4 çıkıyordu. Tts ile denemeler için bir kıstasım yoktu çünkü ilk denemelerde fırat arabaya alışamadığı için çok fark oluyordu. Z4 ile ilk kez denedim zaten. Ama fırat arabasını ve kendini geliştirdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)