Öncelikle herkese merhaba. Fiyat, performans acisindan mantikli, göze hoş gelen, sorun çıkarıp yormayacak 50 bin tl civari araç arıyorum. Şimdilik aklımda manuel R56 Mini Cooper S ve Audi A1 var. Değerli öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Öncelikle herkese merhaba. Fiyat, performans acisindan mantikli, göze hoş gelen, sorun çıkarıp yormayacak 50 bin tl civari araç arıyorum. Şimdilik aklımda manuel R56 Mini Cooper S ve Audi A1 var. Değerli öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Seçenek çok, daha fazla kriter verebilirsen daha iyi olur bence kardeşim. Yoksa o fiyata ep3 de var, e36 m3 de
R56 S, Polo Gti, Ibiza Cupra.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
bencede polo gti olabiliraz yakar hızlı gider tipide güzel modeli yüksek.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Polo GTI![]()
Polo Gti'ın yağ yakma mevzusu ve "polo işte ya" tavrı yüzünden arabadan soğudum. Ep3 hele ki e36 m3 benim için çok uç noktalar. Daha yeni güncel, makul km'li ve can sıkmayacak kadar giden ilgi çeken birşeyler arıyorum.
rx8 olabilir sırf görüntü içinyada volvo c30 Connecting site...
ibiza cupra , corsa opc ilk aklıma gelenler bunlar
Vmax Performance
FN2 tercih ederdim ben olsam
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
A1 bence mantıklı araba onun dışında son kasa Astra GTC çok şık bir görünüme sahip,fiyatlarıda gayet uygun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63835643/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
arkadasımda a1 var de bana darallar geliyor çok dar. koltugu biraz arkaya alsan arkandaki oturmak icin 40 takla atması lazım ileri alsan senin bacagın sıgmıyo konsola sol dizin carpar sağ dizinde one carpar ( uzunda degilim 1.75 boyum) direksiyon bence o sınıf için gereksiz sert tek iyisi yol tutusu güzel dizeli az yakıyor![]()
1881 - 193∞
Bugün s-line bir A1'e bindim. Baya tok ve hoş bir araç ama arkası cidden çok dar, ben oturmayı bile denemedim. Benimde insani ölçüleri ucundan yakalamış olmam birlikteliğimizi pekte mümkün kılmıyor sanırımAma olurda A1'de karar kılarsam sanırım alacağım araç bu olur.
Connecting site...
performans açısından mantıklı, göze hoş gelen, sorun çıkarıp yormayacak
bu üç seçenekten birisi elenmeliçünkü öyle bi araba zor
2009 model cam tavanlı, xenonlu, manuel, 65bin km de bir Cooper S vardı geçen gün. 48Tl den ilana girdi 1-2 saatte kayboldu. Tam aradığım araçtı yetişemedim![]()
Bu araçta güzel görünüyor ama çift kavramalı olmayan bir otomatik şanzuman hoş değil bence.
Connecting site...
Fn2 ile ilgili gelen mesajlardan sonra öyle bir göz gezdirdim sanırım en iyi duran bu araç fakat bayadır ilanda. Akibeti nedir?
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)