User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Samsung S3 Problemi

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung S3 Problemi

Bu sabah telefon durduk yere cebimde kendi kendine kapandı. Daha sonra bataryayı çıkarıp taktım uzun sure bekledim yok açılmadı. Ses tusu menu tuşu acma kapama tuşunu bastım bekledim bayagı gene açılmadı
    nedir bunun derdi bilen varmı içindeki bilgiler kaybolmadan kurtarma yolu varmıdır?
    tesekkürler

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pil durumu neydi kardeşim bi defa başıma geldi pili tamamen bitmiş bilgisayara bağlayıp şarz ederek açabildim adaptörden şarz olmadı,

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef cihaz uçmuş anladıgım kadarıyla. Bir çok insanda oldu bu problem. hiç bir şey yokken gece yatıp sabah telefonu kapalı uyananlar oldu. Garantisi var ise gönderin ama bilgi kurtarılabilir mi bilmiyorum.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sabah telefon durduk yere cebimde kendi kendine kapandı. Daha sonra bataryayı çıkarıp taktım uzun sure bekledim yok açılmadı. Ses tusu menu tuşu acma kapama tuşunu bastım bekledim bayagı gene açılmadı
    nedir bunun derdi bilen varmı içindeki bilgiler kaybolmadan kurtarma yolu varmıdır?
    tesekkürler
    Kotu bir haberim var, S3'lerin donanimsal bir hatadan oturu bir kisminin basina gelen bir sorun bu. Google'da "s3 sudden death" yazarsan detaylari gorebilirsin.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de olmuştu, 2 kere başıma geldii malesef bilgi kurtaramıyorusnuz, geçmiş olsun...
    Coskun ARIKAN

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet s3 lerin çogunda var bu problem durduk yere cebinizde kapanıyor kendii kendine restart attıgıda oluyor geçmiş olsun ... ara ara deneyin bazen açılıyor genelde o anda hemen pc ye yedekleyin cihazı ... 1-2 defada ekranı kilitleme tuşunun içinde nemden oksitlenme olduğunu gördüm ama telefonlara hiç su teması olmamıştı , sanırım yazın terden veya nemdende o kısım oksitlenebiliyormus , servis öyle demişti ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pil durumu neydi kardeşim bi defa başıma geldi pili tamamen bitmiş bilgisayara bağlayıp şarz ederek açabildim adaptörden şarz olmadı,
    pil seviyesi %90lar civarındaydı suan sarja bağlandığında sarj almıyor cihaz

Alıntı EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef cihaz uçmuş anladıgım kadarıyla. Bir çok insanda oldu bu problem. hiç bir şey yokken gece yatıp sabah telefonu kapalı uyananlar oldu. Garantisi var ise gönderin ama bilgi kurtarılabilir mi bilmiyorum.
    garantisi yok 1bucuk sene önce yurt dışından almıştım

Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kotu bir haberim var, S3'lerin donanimsal bir hatadan oturu bir kisminin basina gelen bir sorun bu. Google'da "s3 sudden death" yazarsan detaylari gorebilirsin.
    kötü haber

Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de olmuştu, 2 kere başıma geldii malesef bilgi kurtaramıyorusnuz, geçmiş olsun...
    bize gm yolu göründü desene eski samsungumu 5 sene kullanmıstım telefon değiştirmeyi sevmem bu çok erken patladı.

Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet s3 lerin çogunda var bu problem durduk yere cebinizde kapanıyor kendii kendine restart attıgıda oluyor geçmiş olsun ... ara ara deneyin bazen açılıyor genelde o anda hemen pc ye yedekleyin cihazı ... 1-2 defada ekranı kilitleme tuşunun içinde nemden oksitlenme olduğunu gördüm ama telefonlara hiç su teması olmamıştı , sanırım yazın terden veya nemdende o kısım oksitlenebiliyormus , servis öyle demişti ...
    sürekli deniyorum ama tık yok ara sıra kendi kendine reset atıyordu bazen günde 2-3 kere
    yazılım güncellemsi yapıyım diyordum dayanamadı bir kaç gün daha

neyse satılık kasası temiz ekranı ve pili sağlam anakart yanık s3

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine yeniden hafıza kartına depolama yap önerimi dikkate almadın yani geçmiş ola
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer dediğiniz gibi hiç açılmıyorsa aslında bir bakıma şanslısınız eğer açılıp samsung logosunda kalsaydı boot rom 1 i silmiş olurdu ve geri dönüşü sadece emmc chip değiştirilerek yapılırdı fakat ahiç açılmıyorsa boot rom 2 silinmiş demektir oda basit olarak düzeltilebiliyor hatta istanbul içindeyseniz osmanbeyde dükkanım var getirin hallederiz burda tabiki verileriniz uçmuş olacak

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ana kart hatasi bu arkadasima olmustu internette 100 tl ye tamir yapan var ama sifir taktirmanizi tavsiye ederim veya ekrani kirik bir s3 almaniz yada yurtdisindan s3 board seklinde aratip alabilirsiniz
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw cihaz çöpe gitsin cok sıkıntı değil şu içindeki resimleri vs alabilsem güzel olurdu rehberim sime kayıtlı sadece camera ve w.upp dosyası içindeki fotolar lazım bana
    aklıma ilk mustuya tamire görütmek gelmişti oda saolsun kötü haberi vermiş

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    google accountun acıksa telefonda yedekliyor zaten rehberinide resimler icin aynı seyleri diyemecegim öyüzden hafıza kartı forever otarafa kaydediyorm ben resimleri
    1881 - 193

cihant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3 lerin kronik sorunlarinin arasinda power tusu problemi geliyor.
    Benim s3 te devamlı restart atma sorunu var power tusuyla oynayinca geciyor.
    Arkadaşın s3 de power bazen çalışıyor bazen çalışımıyor. Bence ilk once power
    tuşunuzu kontrol ettirin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    google accountun acıksa telefonda yedekliyor zaten rehberinide resimler icin aynı seyleri diyemecegim öyüzden hafıza kartı forever otarafa kaydediyorm ben resimleri
    valla bende rutin aralıklarla pc ye aktarım yapıyorum ama son bi kaç aydır üşengeçlikten aktarmamıştım aklıma gelen basıma geldi

Alıntı cihant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 lerin kronik sorunlarinin arasinda power tusu problemi geliyor.
    Benim s3 te devamlı restart atma sorunu var power tusuyla oynayinca geciyor.
    Arkadaşın s3 de power bazen çalışıyor bazen çalışımıyor. Bence ilk once power
    tuşunuzu kontrol ettirin.
    power tusu arızalı oldugunu sanmıyorum çünkü telefonu sarja bagladığımda kırmızı power lambası yanmıyor yani telefonda hiçbir sekilde enerji girişi çıkışı hareketlenme yok adeta yaşam fişi çekilmiş gibi bedeni elimde ama ruhu yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)