User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Evlenme teklifi icin organizasyon BURSA

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Evlenme teklifi icin organizasyon BURSA

Selam Abiler,

Allah kismet ederse temmuz agustos arasi kiz arkadasima evlenme teklifi icin birseyler planliyorum.

Profesyonel bisey olmasi sart. Tanidiginiz birileri varmi öyle seyler düzenleyen?

Yardiminiza cok ihtiyacim var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagol arkadasim ama ben Organizasyon ariyorum. Internette pek biseyler bulamadim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagol arkadasim ama ben Organizasyon ariyorum. Internette pek biseyler bulamadim.
    tarihi bir köprü falan tarzı kalabalık bir yer var mı?
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reserved

aklıma teleferik geldi benim, teleferiğin güzergahında olan bir yere büyük bir pankart asıp, uludağa çıkarken sürpriz yapılabilir

bursada en orjinali bu olur heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarihi bir köprü falan tarzı kalabalık bir yer var mı?
    Istanbulda olsak bogazda falan birseyler illa bulurum, fakat Bursa'da bildigim bir yer yok malesef... Ulan hiçte romantik bi tipte degilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akın Sarıkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reserved

aklıma teleferik geldi benim, teleferiğin güzergahında olan bir yere büyük bir pankart asıp, uludağa çıkarken sürpriz yapılabilir

bursada en orjinali bu olur heralde
    Aga kalabalik olmasi lazim videoya falan cekilmesi lazim.. Büyük bi proje yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbulda olsak bogazda falan birseyler illa bulurum, fakat Bursa'da bildigim bir yer yok malesef... Ulan hiçte romantik bi tipte degilim
    edirneye gel

önce bir tarihi köprü tarzı bişi buluyorsun
    sonra bir şekilde (ben demir üstüne halatla yazmıştım) teklifini yazıyorun
    sonra akşam saati bütün sevdiğiniz arkadaşlarınızı çağırıyorsun
    herkes toplanmışken sen hiç birşeyden haberi olmayan sevgili almaya gidiyorsun
    köprünün öte tarafında 3 arabalı arkadaşın var 1 i köprüyü girişinden kesip durumu izah ediyor
    diğer ikisi tam köprünün ortasında senin yolunu kesiyor
    arkandada yine seni arkadaşın bi araba var o da köprüde senden önceki trafiği kesiyor
    2 araba kaşına uzunları yakmış bi şekilde çıkınca sen kız arkadaşını arabanda indirip ortaya getiriyorsun
    (bu sırada yazı çoktan bir keç defa jellenmiş oluyor)
    arkadaşlarınız birden etrafınızı sarıyor
    sevgilin şoktayken yazıyı tutan meşaleli arkadaşların yazıyla beraber ortaya çıkıyor
    sen yazıyı gösterip diz çöküyorsun
    o sırada kemancı geliyor(dikkat et kafası güzel olmasın )
    sonra yüzüğü çıkartıp teklif ediyorun

edit:

"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga kalabalik olmasi lazim videoya falan cekilmesi lazim.. Büyük bi proje yani
    ben fikir attım ortaya, geliştirmek sana kalmış teleferiğin içindeki herkesi organize edebilirsin, sarıalan ya da bakacakta kalabalık toplayıp video çekebilirsin.

mesela şey de olur bak, hani bu izzet kaptanın tekne turu varya geceleri, ona gideceksiniz, komple organize olcak içindeki herkes. gece turlarken bi anda yapıcaksın süprizini herkesin içinde. müziği çalan elemanın elinden alırsın mikrofonu yaparsın teklifini, gece denizin ortasında harbi romantik olur aslında kıyıda oturanların şahitliğinde. kafama yattı bu benim haa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kent Meydanında yapmıştı vatandaşın birisi videoyu bulamadım araştır bulabilirsen kent meydanından iyi yer yoktur heralde video falan çekilicekse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edirneye gel

önce bir tarihi köprü tarzı bişi buluyorsun
    sonra bir şekilde (ben demir üstüne halatla yazmıştım) teklifini yazıyorun
    sonra akşam saati bütün sevdiğiniz arkadaşlarınızı çağırıyorsun
    herkes toplanmışken sen hiç birşeyden haberi olmayan sevgili almaya gidiyorsun
    köprünün öte tarafında 3 arabalı arkadaşın var 1 i köprüyü girişinden kesip durumu izah ediyor
    diğer ikisi tam köprünün ortasında senin yolunu kesiyor
    arkandada yine seni arkadaşın bi araba var o da köprüde senden önceki trafiği kesiyor
    2 araba kaşına uzunları yakmış bi şekilde çıkınca sen kız arkadaşını arabanda indirip ortaya getiriyorsun
    (bu sırada yazı çoktan bir keç defa jellenmiş oluyor)
    arkadaşlarınız birden etrafınızı sarıyor
    sevgilin şoktayken yazıyı tutan meşaleli arkadaşların yazıyla beraber ortaya çıkıyor
    sen yazıyı gösterip diz çöküyorsun
    o sırada kemancı geliyor(dikkat et kafası güzel olmasın )
    sonra yüzüğü çıkartıp teklif ediyorun

edit:

Bu süper bisey. Bursada fazla arkadaslarim olmadigi icin biraz sikintili olur ama cok süper bir fikir yardimin icin cok tesekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akın Sarıkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben fikir attım ortaya, geliştirmek sana kalmış teleferiğin içindeki herkesi organize edebilirsin, sarıalan ya da bakacakta kalabalık toplayıp video çekebilirsin.

mesela şey de olur bak, hani bu izzet kaptanın tekne turu varya geceleri, ona gideceksiniz, komple organize olcak içindeki herkes. gece turlarken bi anda yapıcaksın süprizini herkesin içinde. müziği çalan elemanın elinden alırsın mikrofonu yaparsın teklifini, gece denizin ortasında harbi romantik olur aslında kıyıda oturanların şahitliğinde. kafama yattı bu benim haa
    Izzet kaptan duruyomu la hala haha Kursunluda roman havasini aciyodu son sez adami mudanyadan duyuyoduk falan

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam Abiler,

Allah kismet ederse temmuz agustos arasi kiz arkadasima evlenme teklifi icin birseyler planliyorum.

Profesyonel bisey olmasi sart. Tanidiginiz birileri varmi öyle seyler düzenleyen?

Yardiminiza cok ihtiyacim var.
    Profesyonel olmasının özel bi gerekçesi var mı ? Yani sen mi istiyorsun yoksa kız arkadaşın mı bu tip bir beklenti içinde.

***** çok özel ve hayatının kalanı için önemli bir durum, Duygusal şeylerin profesyonelce olmasına karşıyım, hayatındaki insana bu denli bir teklifle gidiyorsan zaten kabul göreceğin içindir. Bireysel bişeyler yapsan belki daha hoş ve unutulmaz olur.

basitçe ben doğum gününde etmiştim,

datashow ile p.p te özel bir sunum, sevdiğimiz şarkı eşliğnde duvarda dönerken.

100 kadar mum yakıp odanın zeminini doldurmuştum. Kalpli balonlara bizim için özel olan şeyler yazıp odaya gelişi güzel koymuştum. gül yaprakları falan, slayt sonunda da ***** yazıyı yazıp teklif etmiştim. Bunu da kameraya kaydedip sonrada cd ile göndermiştim. (kayıttan haberi yoktu, özellikle söylemedim) anı olarak kalsın diye.

Ayrıca nacizane tavsiye, kendinden çok çok ama çok emin değilsen erken bir adım atmanı tavsiye etmem.

Şimdiden mutluluklar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Profesyonel olmasının özel bi gerekçesi var mı ? Yani sen mi istiyorsun yoksa kız arkadaşın mı bu tip bir beklenti içinde.

***** çok özel ve hayatının kalanı için önemli bir durum, Duygusal şeylerin profesyonelce olmasına karşıyım, hayatındaki insana bu denli bir teklifle gidiyorsan zaten kabul göreceğin içindir. Bireysel bişeyler yapsan belki daha hoş ve unutulmaz olur.

basitçe ben doğum gününde etmiştim,

datashow ile p.p te özel bir sunum, sevdiğimiz şarkı eşliğnde duvarda dönerken.

100 kadar mum yakıp odanın zeminini doldurmuştum. Kalpli balonlara bizim için özel olan şeyler yazıp odaya gelişi güzel koymuştum. gül yaprakları falan, slayt sonunda da ***** yazıyı yazıp teklif etmiştim. Bunu da kameraya kaydedip sonrada cd ile göndermiştim. (kayıttan haberi yoktu, özellikle söylemedim) anı olarak kalsın diye.

Ayrıca nacizane tavsiye, kendinden çok çok ama çok emin değilsen erken bir adım atmanı tavsiye etmem.

Şimdiden mutluluklar.

Sagol abi. Sende güzel yapmisin. Ya biz sözlüyüz aslinda fakat hic zamanim olmadi evlilik teklifi etmek icin . Bizim durum biraz karisik oldugu icin evet benden özel birsey istedi, bende ona söz vermistim hayatin boyunca unutamacagin birsey yapicam bu sene icerisinde dedim. Bide kayinvalide söylemezmi iste biz size gelmeyi düsünüyoruz diye yazin, bende firsat bu firsat deyip Bursada birseyler ayarlamaya karar verdim. Yurtdisinda yasadigim icin, bursada akrabalardan baska 2-3 cocukluk arkadasim var yani fazla tanidik yok. Bu forumdada cok bursali oldugunu görünce bi sorayim dedim.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagol abi. Sende güzel yapmisin. Ya biz sözlüyüz aslinda fakat hic zamanim olmadi evlilik teklifi etmek icin . Bizim durum biraz karisik oldugu icin evet benden özel birsey istedi, bende ona söz vermistim hayatin boyunca unutamacagin birsey yapicam bu sene icerisinde dedim. Bide kayinvalide söylemezmi iste biz size gelmeyi düsünüyoruz diye yazin, bende firsat bu firsat deyip Bursada birseyler ayarlamaya karar verdim. Yurtdisinda yasadigim icin, bursada akrabalardan baska 2-3 cocukluk arkadasim var yani fazla tanidik yok. Bu forumdada cok bursali oldugunu görünce bi sorayim dedim.
    Sen başta yapmışsın hatayı "unutulmayacak birşey" demekle )

Allah kolaylık versin, beklenti şimdi tavan yapmıştır doğal olarak.

Küçük şeylerle mutlu olan bir arkadaşın varsa işin kolay ama tam tersi ise zor

Bu işlerin mekanı istanbul buralarda olsan alternatif çok ama Bursa için bişey diyemem. Araştırmaya devam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen başta yapmışsın hatayı "unutulmayacak birşey" demekle )

Allah kolaylık versin, beklenti şimdi tavan yapmıştır doğal olarak.

Küçük şeylerle mutlu olan bir arkadaşın varsa işin kolay ama tam tersi ise zor

Bu işlerin mekanı istanbul buralarda olsan alternatif çok ama Bursa için bişey diyemem. Araştırmaya devam..
    Sagol abi Allah razi olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sen fikiri bulsan bursada baya kişi var herkes yardımcı olmaya çalışır yani burda neler yapıldı seninde işin görülür bursada yukarıdaki planları yapıcagın tarzda bir yer yok İZZET kaptanı sormuşsun duruyor hala mudanyada izzet kaptanın üzerine bir pankart asıp önünüzden geçirte bilirsin bir akşam yemeginde güzelde olur yani
    bende senin gibi fazlasıyla romantik olmayan bir kayayım ondan anca böyle bir fikir cıktı işte
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslanneron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen fikiri bulsan bursada baya kişi var herkes yardımcı olmaya çalışır yani burda neler yapıldı seninde işin görülür bursada yukarıdaki planları yapıcagın tarzda bir yer yok İZZET kaptanı sormuşsun duruyor hala mudanyada izzet kaptanın üzerine bir pankart asıp önünüzden geçirte bilirsin bir akşam yemeginde güzelde olur yani
    bende senin gibi fazlasıyla romantik olmayan bir kayayım ondan anca böyle bir fikir cıktı işte
    Valla kentmeydanindaki olay süper olmus lazerli falan öyle biseyde ola bilir. Yada o pankart olayida süper. O izzeti nasil buluruz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abdullahduymaz nickli arkadaşa ulaşırsan yardımcı olucaktır bu konularda üstüne tanımam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)