User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: DIKKAT! Wurth Lastık Tamır Kopuğu Olanlar Ucretsız Gerı Iade Etsın..

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Exclamation DIKKAT! Wurth Lastık Tamır Kopuğu Olanlar Ucretsız Gerı Iade Etsın..

Wurth'un sıtesınden aldığım wurth lastık tamır kopuğu ıçın bugun benı aradılar, son uretılen serının dış kaplarında sıkıntı oluşmuş %1'de olsa patlama rıskı varmış, elınde uretım tarıhı 1 NISAN ve sonrası olanları araçlarınızdan çıkarın ve urunu ısıya guneş ışığına maruz bırakmayınız..

ben resmı sıtesınden aldığım ıçın fatura bılgılerımden bana ulaştılar ve urunu gerı ıade etmemı ıstedıler..

resmı sıte dışında alanlar ıçınde yetkılı kışı ıle goruştum, ınternet uzerınde forum sıtemız var uretım hatası olan urunlere burdan daha çabuk ulaşabılırız dedım ve wurth'un ınternet sıtesınden almamış olsanızda urunu yazacağım adrese karşı odemelı olarak kargolayabılırsınız, urunun yanında bı kağıda AD - SOYAD - ADRES - TELEFON numarası yazarsanız yenı urunu sıze ucretsız olarak ulaştırcaklar..

dedığım gıbı uretım tarıhı 1 NISAN ve devamı olanlar ıçın geçerlı 1 NISAN oncesı urunlerde herhangı bı sıkıntı yoktur..

KARGO ADRESI;

WURTH

Eski Silivri Cad. No: 46 / Pk: 34535 Mimarsinan - Büyükçekmece / İSTANBUL

Telefon: 0212 866 62 00
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

GreyGoose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faydalı bilgi, güncelleyelim.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    veya ınternetten ***** sıtelerden alacak olanlar uretım tarıhını sorup alsın, uretım tarıhı 1 NISAN oncesı olanlardan alsınlar..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Helal olsun markaya .. Avrupa çok doğal bu tip şeylerde türkiyede karşılaşınca çok tuhafsıyor insan.. git gözün kapalı her tür würth ürününü al işte güven veriyor adamlar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)