93 model 3.20 i ve 2000 model 1.6 ies drag (0-400) denense sonuç ne olur ?
1.6 ies : headers . 51 lik boru .kat iptali .orta tüp susturucu . hks son susturucu . simota big tube hava filtresi
3.20 : b25 headers ve sıradan acık egzoz
93 model 3.20 i ve 2000 model 1.6 ies drag (0-400) denense sonuç ne olur ?
1.6 ies : headers . 51 lik boru .kat iptali .orta tüp susturucu . hks son susturucu . simota big tube hava filtresi
3.20 : b25 headers ve sıradan acık egzoz
DA CORSA 1.7 DTI
70-80 km hıza kadar ağırlık farkından ve çekiş sisteminden dolayı ies yürür ama 80'den sonrasında bmw arayı açar yürür benim fikrimce yani ama bunu çok anlayan birisi olarak söylemiyorum sadece düşüncem bu yönde
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
2 aracında motorlarının saglıklı oldugunu dusunursek bmw manuelse 120 130 dan sonra acaaaa acaaa giderrr
0-400 de çok fark olcağını sanmıyorum civic önden bi kafa çıkarır ama bmw alır. kişisel görüştür.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Biz vtec2 ile geçtik 3.20yi ama 180den fazla basamadık.
Trafikten korktu bmwci gaz kesti.
Daha yüksek hızda alır mı bilmiyorum?
Vtec2 ile ies yürüyüşü hemen hemen aynı.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
https://www.youtube.com/watch?v=QwNtexrUbOQ
benim araçta vti gaz kelebegi düz boru port polish vardı 3.20 ile bastıgımız andan itibaren 2-3 boy oluyodu bu wideoda 200 metre falan bastık sonrasında bmw bırakıyo zaten
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
kalkıs 1 ve 2 cı vıteste ies kafa cıkartır bmw 3 e atarsafişek olur sonuc bmw alır
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Honda yapılan modlarla 140hp civarı olmuştur.Bmw nin aktarma kaybını ve Civic'in ağırlık avantajını düşünürsek(200kg civarı sanırım).Civic'in 160 a kadar alması gerekir.Ama otobanda uzun uzun gidilecekse Bmw 4. vitesten itibaren yavaş yavaş yetişir ve geçer diye düşünüyorum.
bir ies kullanıcısı olarak kısada honda uzunda hiç şansı yok bmw alır gider....
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)