Arkadaşlar bmw bilfiğim kadarıyla 6,4 saniye 100 km ye çıkıyorum chipli ibiza kaç saniyede çıkar? Bmw yi geçebilir mi?
Arkadaşlar bmw bilfiğim kadarıyla 6,4 saniye 100 km ye çıkıyorum chipli ibiza kaç saniyede çıkar? Bmw yi geçebilir mi?
İbiza baya bi sıkıntıya sokar 3.30 u çünkü yanlış hatırlamıyorsam E92 e 93 3.20d yazılımlı ve yazılımsız geçiyodu bir video da forumda
Video da burda http://www.youtube.com/watch?v=kHRWM...ature=youtu.be
200 lere kadar ibiza gecicektir buyuk ihtimal birde ibiza kac model eskileri yenileri kadar gitmiyor
330 un durumuna baglı olarak 220 ye kadar ibiza önde olur
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
manuel 330 kalkar kalkmaz gecer ıbıze 1.4 tsi cuprayı. ızmırde ıbıza cuprası olan varsa bu aksam hemen deneyıp vıdeo cekebılırız. tecrubeyle sabıt.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
330ci geçer gibi geliyor
Yazılımlı ise e46 M3 kadar gider. Yani 330 üstlerde bile olsa ibizaya yetişemez. Stok olursada rollde ibiza önde gider.
Stock ibiza cupra ile 3.30 ci Manuel denemiştik. Cok bakımlı diri bir 3.30 du. 220 lerde 3.30 alıyordu ama 1-2 boydan fazla açamıyordu 240 a kadar. Yazılım konusu işin icine girerse 3.30 a katliam yapar sadece onu söyleyim. Hadda e92 m3 hariç her kasa olur m3 getirin ben deneyim![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
sadece yazılımlı tsi e92 m3 hariç her m3e çakar yani. iyi akşamlar arkadaşlar.
E46 M3 bana abartılı geldi beyler kolay değil sadece yazılımla E46 M3 geçmek.
Yalnız şunuda belirtmek lazım,özellikle 1.4 tsi'da A firması ile B firmasında yapılan yazılımların arasında ciddi farklar oluyor.
Yinede ben şahsen baya dirense bile E46 M3'ü geçebileceğini düşünmüyorum.
Fakat 3.30'un yazılımlı cupraya karşı %1 şansı yok. Basmaya dahi gerek yok beyler.
Edit: Bu video az da olsa fikir verir diye düşünüyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=IYPIjGuVyuw
yazılımlı cupraya eyvallah da saglam bı 330 da oyle yazıldıgı gıbı cupraya ezıklenmez
ha senın 330 19'' jantlıdır arabada extradan 100kg muzık tesısatın 100kg lpg nın vardır kendınde 100kg uzerısındır kusura bakma m3 versek faydasız
örselenmemişjantlı lastıgı hesaplı kıtaplı extra yuku olmayan bı 330ci cupraya ezilmez
deneyın görün
330ci stock otomatik ile denemiştim stock tek kapı gti aracımı 220 e kadar 2 boy önde gittim gidiştede 2 boy dönüştede 2 boy vardı. araç 58 yada 68 binde bakımlı bir araçtı. manuel nasıl fark eder bilmiyorum sadece otomatik araçla denedim fikir amaçlı yazdım . aracımın bakım zamanı gelmişti belki fark artar.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)