arkadaşlar yakın zamanda aracımı değiştircem 40 bin max. 42 bin lira ya kadar ( son limit ) araç bakıyorum aradıklarım otm. dizel olucak en fazla 3-4 yaşında km si 100bini geçmicek araç önerileriniz nedir ?
arkadaşlar yakın zamanda aracımı değiştircem 40 bin max. 42 bin lira ya kadar ( son limit ) araç bakıyorum aradıklarım otm. dizel olucak en fazla 3-4 yaşında km si 100bini geçmicek araç önerileriniz nedir ?
[SIGPIC][/SIGPIC]
evet punto aklıma hiç gelmemişti güzel örnek oldu teşekkür ederim
308 için yorumları alalım alınırmı örnek olarak ;
Connecting site...
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben bi dönem 308 kullandım ve şiddetle tavsiye ederim gerek yakıtı gerek görüntü gerek performansı gerekse fren sistemi![]()
Ben bir tane punto buldum mavi bir renk . Fiat servisinde cam tavan ve full+full bir araç biraz tipi hoşuma gitmiyor ama . Alınır mı sizce ? 1.3 multijet .
imzasız..
punto için bende aynı çekinceyi yaşıyorum tipi bana çok çekici gelmedi 308 ona nazaran biraz daha yakışılı
[SIGPIC][/SIGPIC]
Connecting site...
Temiz, kazasız v.s ise güzel araba. Citroen C4HDI bulunabilir birde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66306315/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29838261/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yılların gazcısına bak..dizel ne alayım diyor
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
yılların gazcısına bak..dizel ne alayım diyor
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ben de alfa romeo 159 bakıyorum buldum sivasta gidip bakıcaz bugün araca. Sadece ikinci elinden şüpheliyim ilerde satmak istersek kötü mü olur bizim için .
imzasız..
Punto EVO degıl Ama 2006 Grande Punto 1,3 Mjet kullanıcısıyım. Kullandıgınız zaman punto tüm ön yargılarınızı sılecektır. Gayet yumuşak bı araç kullanım olarak ,yakıtı hıc soylemıyorum bıle donanımlarda aynı sekılde dolu dolu. Görselinide ufak dokunuslarla sekıllendırebılırsınız.
yalanmotors
Alfadan korkma kaçıncı değiştirdiğimiz alfa bunlar bu arabaların içinden 159 kadar kaliteli keyif verecek araba zor bulunur o paralara
Alfa Romeo 159 Booster
ben de sızınkıne yakın bı butce ıle dızel otomatık arayısım vardı. km dusuk olsun eskı olmasın, dolu paket olsun derken puntodan baska secenek kalmadı. corsa polo da baktım ama plastık kalıtesı ıle doluluk arasında bı tercıh yaptım punto agır bastı
95 beygırı cok keyıflı hele bı de yazılımla baya sakacı bıle oluyor
actıgım konularda arabamın fotografları var , kucuk dokunuslarla oldukca yakısıklı ve dıkkat cekıcı bır hale gelıyor punto
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)