Bilmiyorum, belki Ahmet abiden (http://www.sanalpazar.com/dukkan/May...9313__dp180252) önce belkide onunla aynı zamanda Soft99'u keşfettim; keşfettiğimden beride ürünlerini kullanmak için gün sayıyordum
Biraz geç kavuştum ürünlerine ama geç oldu güç olmadı
Gelelim Soft99 Wheel Tonic ürününe; piyasada benzer ürünler yok mu, evet var. Hatta Wolf's Chemical'da da böyle bir ürün var ama ben Wolf's Chemicals'ın ürününü çok beğenmemiştim. Hatta, Wolf's Chemicals, ardında bir koruma bırakmaktan öte mevcut korumayıda sökebiliyordu
Ürünü uyguladığım Çarşamba günü toplamda 900km yol yapmıştım; uzun yol yaptığımdan fazla balata tozu oluşmamış. Gerçi, crystalline ürününü jantlarada uygulamıştım, biraz onunda katkısı olabilir. (Crystalline, jantlarda başarılı değil, zaten amacı jant korumak da değil )
Efenim, Wheel Tonic'in yanında bodur bir sünger fırçada veriliyor. Bodur sünger fırçayı wheel tonic'in kutusuna iliştirmişler. Koruma özellikli jant temizleyicisi alıyorsun adamlar yanında fırçasınıda veriyor; ben diyorum Japonlar ileri görüşlü adamlar, iyi niyetli adamlar diye ama dinletemiyorum
Wheel Tonic'in kokusu mokusu yok, uygulama yaparken kokudan beyniniz büzüşmüyor. Lakin, acele etmezseniz jant üzerinde çabuk kuruyabiliyor; bende bir elimde kamera bir elimde fırça olduğundan işi sağlama almak için temizlik sonrası (sol elle temizlik zormuş ) bir tur daha jantlara ürünü sıktım.
Karşılaştırma için ürünü sol ön janta uyguladım diğerlerini de başka bir ürünle temizledim.
Temizlik özelliği fena değil, koruma özelliği ne kadar dayanacak onu da ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz (Şimdilik fena gitmiyor )
Janta suyu biraz fazla dökmeniz lazım ki koruma özelliği aktif hale gelsin. Yani tamam ürün 2 özellikli ama suyu döker dökmez koruma özelliği aktif hale gelmiyor; boncukları görene kadar su dökmeye devam edin
Gelelim fotoğraflara
Öncesi
Sonrası
Beklenen Sonuç
Videolarıda gün içerisinde upload edeceğim![]()