User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
80 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dövme yaptırıcam kararsızım yardım!

sigaraicenbalik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Dövme yaptırıcam kararsızım yardım!

Merhabalar dövme yaptırıcam ama kararsız kaldım çok düşündüm yaptırmak için karar verdim yaptırıcam fikirlerinizi almak isityorum yardım ederseniz sevinirim

Bunu yaptırıcam ama ekleme yapsam mı yapmasam mı nasıl yapsam onda karasızım bu bantın anlamı ise liderlik kaptanlık vb gibi bir anlamı var diye biliyorum anlamının pek önemi yok benim için ama yinede bilginiz olsun

şu simgelerden birini eklemek istiyorum ortaya mı yoksa üst bantın içine mi içine olursa mavi ve tonlarından biri olucak. simgeyi gormussunuzdur fleur de lys diye geçiyo kraliyet simgesi fransa kralı kendi şovalyelerinde vb yerlerde kullanmis bu simgeyii diye biliyorum

simgeyi koymasak üstüne yazı ile şerit çeksem? bilgisayar taslağı az da olsa fikir edinmek için

hem simge hem yazı ?

ortaya simge ?

yazı + ortaya su simge yazı+ icine su simge gibi düşüncelerinize ihtiyacım var
    bunlar taslak olduğu için kolda nasıl durur hangisi guzel durur onu da hesaba katarsanız yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
    yaşım genç nasıl hitap etsem bilemedim hepinize saygım sonsuz

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece küçük bir arkadaş tavsiyesi ;

1-Dövmeni bütün ömrün boyunca vücudunda sen taşıyacaksın. O yüzden bence sadece kendi istediğini içine sinen bir dövmeyi yaptır.. Ben burada şunu yap derim, 5 sene sonra sıkılırsın pişman olursun.. O yüzden fikirleri al ama içine sineni yaptır.

2- Dövme yaptırmak için bence 18 yaş biraz erken. En azından 22-23 yaşına geldikten sonra yaptırki bak bakalım görüşlerin değişecek mi, başka şeyler düşünecek misin ? vs.. Çünkü 18 yaşındaki birisinin düşüncesi ile 22 yaşının arasında uçurumlar fark edebiliyor bazen..

Bence biraz daha beklemelisin Yine de sen bilirsin sadece kendi görüşümü bildireyim dedim kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyahın içerisinde mavi görünmez. Ama o kısımı renksiz bırakırsan daha belli olur. Her deri renk kabul etmiyor. 2 adet renkli dövmem var sadece siyah kontürleri kaldı zamanla. Bi de iyi düşün. Yaptıracağın şeyi sürekli taşıyacaksın. Senin için bir anlam ifade etmiyorsa yaptırmak için yaptırma.
    IN BOOST WE TRUST

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok param, ve gerçekten kusursuza yakın bi fiziğim olsa, sırtıma kırmızı B16 külbütör kapağı isterdim, sol göğüs üstüne Anne fotoğrafı zaten klasik. Bence bant falan hikaye, dedikleri gibi 22-23ü bekle ve sonra bant vs değil hakkaten anlamlı bişeyler yap. Ve dövme yaptırıcaksan mutlaka vücut geliştir. Yoksa hakkaten leş gibi duruyor.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence birkaç yıl bekle sonradan sıkıntı olabilir ve bu dövme anlamsız geldi tabi senin bileceğin bir şey ama hoş durmaz bence.Hem daha anlamlı hem daha güzel bir şey bul illa yaptıracaksan
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1-Dövmeni bütün ömrün boyunca vücudunda sen taşıyacaksın. O yüzden bence sadece kendi istediğini içine sinen bir dövmeyi yaptır.. Ben burada şunu yap derim, 5 sene sonra sıkılırsın pişman olursun.. O yüzden fikirleri al ama içine sineni yaptır.

2- Dövme yaptırmak için bence 18 yaş biraz erken. En azından 22-23 yaşına geldikten sonra yaptırki bak bakalım görüşlerin değişecek mi, başka şeyler düşünecek misin ? vs.. Çünkü 18 yaşındaki birisinin düşüncesi ile 22 yaşının arasında uçurumlar fark edebiliyor bazen..

Bence biraz daha beklemelisin Yine de sen bilirsin sadece kendi görüşümü bildireyim dedim kardeşim
    aynen abi çok haklısın bantın benim için çok önemli bir manevi değeri var o yüzden olsun istiyorum genel olarak onu ayrı bir önemi var bende
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyahın içerisinde mavi görünmez. Ama o kısımı renksiz bırakırsan daha belli olur. Her deri renk kabul etmiyor. 2 adet renkli dövmem var sadece siyah kontürleri kaldı zamanla. Bi de iyi düşün. Yaptıracağın şeyi sürekli taşıyacaksın. Senin için bir anlam ifade etmiyorsa yaptırmak için yaptırma.
    mavi ve tonları açık renkli bir vucuda sahibim.

Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok param, ve gerçekten kusursuza yakın bi fiziğim olsa, sırtıma kırmızı B16 külbütör kapağı isterdim, sol göğüs üstüne Anne fotoğrafı zaten klasik. Bence bant falan hikaye, dedikleri gibi 22-23ü bekle ve sonra bant vs değil hakkaten anlamlı bişeyler yap. Ve dövme yaptırıcaksan mutlaka vücut geliştir. Yoksa hakkaten leş gibi duruyor.
    vucudum şimdiye göre iyi 4-5 ay sonra istedigim vucuda sahip olucam

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence birkaç yıl bekle sonradan sıkıntı olabilir ve bu dövme anlamsız geldi tabi senin bileceğin bir şey ama hoş durmaz bence.Hem daha anlamlı hem daha güzel bir şey bul illa yaptıracaksan
    yaptırıcam pişman olmam kesinlikle ama beklemekte istemiyorum.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

cem haklı bence daha bekle bende var ama pısmanım yanı suan ustune baska bırsey yaptırmak ıstıyorum veya sıldırmek ama sıldırmek de hem acı verıcı hem pahalı benden tavsıye senın goremeyecegın yere yaptır kı hemen bıkmayasın

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beğendiğim bi dövme ama koldan ziyade bacağına düşünebilirsin. Ayağıma mal bi zamanımda yaptırdığım bir dövmem mevcut. Üstünü kapattırmaya çalıştırdım ama yaptırdığım için o kadar pişmanım ki anlatamam. Yaptırmadan önce kesinlikle 2 hatta 3 kere düşün derim

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En önmlisi devamlı senin görmeyecegın bir bölgede yaptırman. Ubutuyorsun zamnla.

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim vücüdumda bır kac yerde var sımdıkı aklım olsa yaptırmazdım 6 sene önce falan yaptırdım 18 yasında falandım bence bekle derım yada daha hoş şeyler bak
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -yaş dolayısı ile, fiziksel olarak vücut tam gelişimini tamamlamamış bildiğim kadarı ile.
    -vücut halen gelişiyor şuan,
    -biraz bekle...2-3 sene daha bekle...
    -düşüncen değişir, yaptırmak istediklerin değişir...

sevgiler,
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi müddet teenwolf izleme kardeşim birkaç yıl sonra tekrar düşün hala hevesli olursan yaptır
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En önmlisi devamlı senin görmeyecegın bir bölgede yaptırman. Ubutuyorsun zamnla.
    unutmam ilk göz ağrım olucak
    Alıntı Raindrops Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beğendiğim bi dövme ama koldan ziyade bacağına düşünebilirsin. Ayağıma mal bi zamanımda yaptırdığım bir dövmem mevcut. Üstünü kapattırmaya çalıştırdım ama yaptırdığım için o kadar pişmanım ki anlatamam. Yaptırmadan önce kesinlikle 2 hatta 3 kere düşün derim
    çok düşündüm kararlıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi müddet teenwolf izleme kardeşim birkaç yıl sonra tekrar düşün hala hevesli olursan yaptır
    ha ha teen wolf la alakası yok hem bir dizide gördüğü şeyi özenip ömür boyu nasıl taşır ki insan Armband Tattoo on Pinterest google . com üzerinden armband tattoo yazarsan bir çok kişinin bu dövmeyi yaptırdığı aşikar yeminle birinin bunu diyeceğini biliyodum

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teen wolfdan haberin varsa ki var gibi görünüyor bilinçaltına yerleşmiştir. belki yaptıranlar da teen wolfdan görüp yaptırmış olabilir
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teen wolfdan haberin varsa ki var gibi görünüyor bilinçaltına yerleşmiştir. belki yaptıranlar da teen wolfdan görüp yaptırmış olabilir
    olur mu olur bak kıllandım şimdi evet haberim var full yabancı dizi izliyorum zaten

vinz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vücudunda ömür boyu taşımak istediğin şeyi başkalarına sorarak yaptırma . böyle yaparsan ilerde pişman olma olasılığın %10000000000000000000 . senin için anlamlı bir dövme şekil vs olsun . kesinlikle yazı yazdırma . bence dövme için yaşın da küçük .

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dovme yaptiracaksan arkadaslarinda dedigi gibi kesinlikle 22 , 23 leri bekle derim.

Dovme diyince aklima ilk mike tyson'un suratindaki o efsane dovme gelir aklima. Cok iyi be.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)