fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
İzmite gittiğim organizasyonlar içinde en kaliteli olanıydı fuarın tartışmasız gözümde yıldızı jetta ve Sl ciliodu çok ilgi çektiler tabi sözüm meclisden dışarı sadece benim beğendiklerim di birde motor standı çok ilginç ti motor tanıtıyolar ama iki tane racing var ama birinin fotoğrafını çekemiyosunuz çünkü üzerinde manken var fotoğraf çekilmesi yasakmış 3 fuar gezdim böyle yasak görmedimbu arada fotoğraflar için eline sağlık murat abi birde eve bıraktığın için
![]()
Ben fuar ile ilgili başka konulara dikkat çekicem fuar alanı evime yaklaşık 5 dakika olduğu halde ne enterasandır hiç haberim olmadı. Hasbel kader motor ile ordan geçerken kalabalığı görüp içeri girme gafletinde bulundum motoru park edicek yer araken otoparkta her türlü yanlama lastik yakma vs gibi gereksiz hareketlerin yapıldığını gördüm fikrimi değiştirip çıkayım dedim bu sefer çıkışta çıkan araçları galeyana getirip trafik içine yollayan taraftar kitlesi ile karşılaştım. Uzun lafın kısası fuar işi bize göre değil organize olamıyoruz kalite hep düşük.
Bu arada fotoğrafları yükleyen arkadaşlara teşekkürler gitmiş kadar olduk.
Fuar genel itibariyle çok güzeldi bence,1.olan araç CC oldu,2. SL clio,3.de ap vtec..
2 gün boyunca gittim geldim fakat gerçekten bazı gruplar(tahmin edebiliyosunuzdur az çok) hayran kitlesi 15-19 yaş arası ve araç çalıştırmak yasak olduğu halde sürekli araç çalıştırıp üstüne gaz basıyolardı. Organizasyon bitimine yakın gelen mercedes ve impala sanırım mükemmellerdi. o kadar emeğe değdi bence güzel insanlar tanıdık,görüşemediğimiz kişilerle görüştük..seneye görüşmek üzere..
bana göre en güzeli cc idi vosvosun yerıde başka bende mertvalla he resim çektirmek yasakmış saçmalık o motorun üzerinde ne işin var ozaman, estağfurullah ne demek bırakırım herzaman
kapıdaki siyah kıza iyi bak he ona göre maşallah diyorum tekrardan
genel kitle sosyal medya üzerinden oldu sanırım dışarda afiş vs. gibi şeyler yoktu belkide ondan dolayı görememissindir inş. birdahaki seferde böle sıkıntılar olmaz yinede güzeldi ama
cc harikaydı gerçekten, güzel emekler verilip yapılmış araçlar vardı fuarda
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
fuar gerçekten güzeldi.Bütün araçlara maşallah hepsi özenle yapılmış araçlardı.Fakat söylemeden geçemicem kırmızı tofaş reset attırdı bana.Harikaydı gerçekten maşallah!
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Resimlerin çoğu acele çekilmiş sanırım pek net değil fakat Siyah W124 yıkım olmuş![]()
SLKing (Mesut) tam bir dekor adamı.
Resmi sonuçlara göre 2.oldu ama çoğu kişi için gönlümüzün şampiyonuydu diyebilirim.
Fuar genel olarak güzel iki gece gittik geldik, arkadaşlarımızın araçları içerdeydi destek olduk.
Dışarda olay çıkaran gruplar tahmin ettiğiniz gibi sıfır çizmeye meraklı kuşçu arkadaşlarımız..
Devamı geldikçe bazı şeylerin daha oturacağını, kalitenin gittikçe artacağını düşünüyorum.
FYB Organizasyonu tebrik ederim.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Cc nin eski jantları cok daha iyiydi. Krom jant bi 10 yıl kadar eskide kaldı
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Jetta ölümcül
cc ye yazık olmus, jantlar fılan kotu olmus, kaputuda begenmedım ben.
dıger araclar güzel.
masallah tum araclara
Fuara gittim,gezdim güzeldi fakat,
***** kişinin standında saçma sapan hareketler vardı,gereksiz dip gaz basmalar uyarıları dikkate almamalar falan,
SL King çok güzeldi hakikaten,yemin ediyorum tam dekor adamı
fifteen52 jantlı golf vardı eski kasa çok güzeldi.
İzmirden gelen 35 RFY beyaz passat duruşu rengi tarzı çok hoşuma gitti.MaşAllah.
Tanışmak nasip olmadı TechTurkey ekibindekilerle seneye tanışmak nasip olur umarım.![]()
Serdar TURGUT
o cc deki kaminari yazsının eskiden olan civicle baglantısı varmı
buarada bence e90daki e92 m3 tamponuda gayet hoş olmuş
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)