Wrx mi yoksa Sti mı seçmeliyim derken bu tamamen bütçeyle alakalı bi durum,2 arabanın arasında pek fark yok gibi gözüksede dağlar kadar fark var.
Normal şartlarda tabikide Sti seçmelisiniz ama dediğim gibi bütçe ile alakalı bi durum bu.
Wrx tercih edicekseniz şanzımanına özellikle dikkat etmenizi öneririm ama eğer bütçe varsa kesinlikle Sti tercih etmelisiniz.
Yorulmamış,gazlanmamış bi Sti ın ben şahsen dünyada olduğunu zannetmiyorum

Onun dışında tabiki forged motor-referanslı bi Sti alırsanız uzun süre boyunca motor bakımından kafanız daha rahat olur.
2005 dccd şanzımanlı Sti alırsanız %olarak ön-arka dağılımı ayarlayıp çok keyifli şekilde sürersiniz.
Bahsettiğiniz Prodrive isminde bi model yok,Prodrive kit olarak satılıyor. Çok soft ve stock motorda '0' risk ile uygulanan yazılımla birlikte paket halinde. Bana göre gereksiz.
Wrx lerde prodrive yazılım çok sıcak havalarda gitmiyor arabayı şişiriyor,kış mevsiminde verimli çalışıyor.
Wrx olursa bi nebze ama eşiniz Sti kullanmaktan pek hoşlanmaya bilir.
Bunun dışında Wrx den stock vaziyette performans olarak fazla bişey beklemeyin. Ama yazılımla 1.1 de 260 hp civarı keyifli gazlarsınız.
Sti forged motor olursa önü zaten çok açık.
Subaru iyi seçim,boxer motor hayatın anlamı