Hadi arkadaşlar, incilerimizi dökelim ve bu foruma yakışır bir karşılaştırma yapalım..en iyisi hangisi
neden iyi
ve neye göre
![]()
Hadi arkadaşlar, incilerimizi dökelim ve bu foruma yakışır bir karşılaştırma yapalım..en iyisi hangisi
neden iyi
ve neye göre
![]()
Mevzu çıkar baştan söyliyeyim. Zaten bu konuların içinde olan bi insan az çok bilir ne alacağını.
Bu araçlar neye dayanarak bir araya getirildi. Görüldüğü gibi performans.![]()
Motora işlemler uygulayacaksam type'r alırım..ama konfor performans ve görüntü dersen kesinlikle s3..
Arkadaşlar, s3 demek kolay da..hesap kitap işi bu iş neler çıkar diğerlerinden o parayı gözden çıkardığında..hatta azına 50000eu nun üzeinde bir fiyattan bahsediyoruz
bu nedenle yorum istiyorum
![]()
Konu çok alev almaya müsait... Dikkat orman yangını çıkabilir
Şahsi zevkim type-r al diyor...![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Eger fıyat karsılastırması yapılmıyosa kesinlike S3 derim.Kalite,performans,sekil şemal hepsi 10 numara.
ben direk s3 derim..
bir kere quattro su var, type r a istediğin kadar turbo yüklemesi yap, quattro olmuyor..
aralarında bir 30 milyar falan fark olur alırken ama bence değer.. hem turbolu araba, oda hediyesi yani...ben milleti geçmek için alıcam dersen type r mantıklı görünüyor ama son kasa değil tabi.. ep3
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
karsılastırılan aracların conceptı bellı nıye konfor goruntu vs konusuluyorkı?
Tek kelime tabiki S3......
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
fıyat performans cupra forever..
yanına konfor karızma performans s3![]()
Neden Leon Cupra kimse düşünmüyor?süper denebilecek bir fiyata satılıyor diğerlerine göre..ayrıca 240 hp 300 nm tork,çok iyi bir ivmelenme..süper denecek frenler..
Üstelik biraz oynamayla 300 hp üzerine çıkabiliyor![]()
247 km/h son hız (ki aşılır,hemde rahat rahat) 0-100 km/h 6.4 sn...![]()
sesi de çok iyi bu arada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)